N8 mi 3GS mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
safakk

safakk

Üye
n8 ile 3gs kıyaslanmaz bence 3gs in sadece adı ve karizması var onun haricinde olan herşey hatta fazlası n8 de mevcut ancak n8 inde symbian olması virüs ve yüklenilen bazı uygulamaların cihaza zarar vermesi gibi bir durumla karşılaşılabilir tabii bu durumda çok problem olmadığını düşünerek n8 i öneriyorum :)

pRime.

pRime.

Üye
Sadece oyun oynayacağım ve internete gireceğim (bana kızmayın ama her ne kadar flash desteği olmasa da 3GS tarayıcısı çok akıcı ve hızlı N8 tarayıcısına göre) diyorsan 3GS al ama geri kalan herşey için NOKIA N8.

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada Iphone da facebook programı üzerinden videoları izlenebiliyor.

carantinas

carantinas

Üye
ya arkadaşlar ne kadar 16 gb olsada n97 32gb elimde mevcut ama inanın cihaz uygulama yükelemye basladıgınız andan itibaren bariz kasıyor simdi nokia ile apple 'ı bir tutmak bence mantık dışı bunu hangi forumda sorsanız apple der lakin isim yapmıs diyorsunuz ama ismi neden yapmış onu hic sormuyorsunuz ? apple ın 4 adet mobil cihazı mevcut ve mobil teknolojide sadece ilk 3 cihazla isim yapmayı başarmıştır? peki nokianın kac adet cihazı mevcut ? 100 u askın mı yada 500 mu ? bilen varmı ama gel gör ki apple daha cok mobil iletişimde ön planda.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
şuan n97den bahsetmiyoruz n8 den bahsediyoruz adamın aklnı çelin bakalım günahı sizin üstünüze

clarsa

clarsa

Üye
ya 6300la lg bl 40la kıyaslıyolar utanmasalar 3310la kıyaslıyacaklar

was12

Üye
arkadasim n8 her türlü 3gs e gomer ama iphone 4 alcam diyosan o baska ben de 2 haftaya kadar i4 veya n8 alcam karar veremedim burda konu actim :(:bilmm

Starsley

N8 al pişman olmazsın:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt