N8 Mesaj yazma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

defectboy

Üye
    Konu Sahibi
N8 Mesaj yazma sorunu
arkadaşlar n8 de mesaj yazıyorum ve bazı kelimeleri yazdıktan sonra mesaj yazma ekranı birden bire kapanıyor. Aynı sorunu yaşayan ve çözümü bilen varsa yardım edebilir mi ?

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
olabiliyo bendede bazen güncellemeyle çözülür umarım

serhat_002

serhat_002

Üye
ben hiç yaşamadım öyle bi sorun yazılımla ilgili olabilir hepimiz anna'yı bekliyoruz ama gelemeye niyeti yok gibi

pasha14

pasha14

Üye
Ara sıra bendede oluyor. Güncelleştirme ile giderilicek bir sorun aslında.

uribaju

uribaju

Üye
telefonunu guncelle kardes olmassa anna yi beklemek zorundasin sanirim..

defectboy

Üye
    Konu Sahibi
zaten en güncel versiyonda şu an. anna dediğiniz ne yeni yazılım mı ve ne gibi değişiklikler getirecek ? bilginiz var mı ?

pasha14

pasha14

Üye
zaten en güncel versiyonda şu an. anna dediğiniz ne yeni yazılım mı ve ne gibi değişiklikler getirecek ? bilginiz var mı ?

Sistemin içine gömülü olarak qt gelecek.
NFC teknolojisi gelecek.
Diket qwerty klavye gelecek.
Menü geçişleri hızlandırılacak.
Web browser daha iyi hale getirilecek.
Fotoğraflar menüsü değişecek.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar... Bunun gibi daha bir çok özellik gelecek , diğer özelliklerde daha kullanışlı ve performansı iyi hale gelecek.

domino123

Üye
arkadaşlar n8 de mesaj yazıyorum ve bazı kelimeleri yazdıktan sonra mesaj yazma ekranı birden bire kapanıyor. Aynı sorunu yaşayan ve çözümü bilen varsa yardım edebilir mi ?

bende de aynı sorun var. Sadece sms değil webde yazarkende kapanıyor. Telefonu yeniden yükledim, geri döndürdüm yine olmadı. Sorun sadece T9da ve qwert klavyede yazarken oluyor. Kafayı yemek üzereyim.

veliahht

veliahht

Üye
arkadaşlar benbimde indirgenmiş desteğin çalışmama sorunu var bi kaç kez 1.2 yeniden yükledim sorun çözülmedi yardım edebilecek biri varmı...:hmmm:hmmm:hmmm

comand0

comand0

Üye
ben aldım 2 3 hafta oldu takır takır calısıyodu. fakat bugun ne olduysa msj yazarken ekran mesajlar bolumune geciyo biyere dokunma felan da yok kendi kndine telefondan sogudum.. fikri olan varsa cok iyi olur annayı bekleyene kadar Annamız aglar valla :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt