n8 menü tuşunun olduğu alt taraf kırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cem_durukan

cem_durukan

Üye
    Konu Sahibi
n8 menü tuşunun olduğu alt taraf kırıldı
arkadaş başlıktada gördüğünüz gibi tel elinden düştü yarım metre bile yoktu yüksekliği menü tuşunu tutan sağda ve solda 2 küçük vida var sağ taraftaki kırıldı ve o taraf aşağı doğru çıkıyor şimdi garantiye girer mi yada bana masrafı ne kadar olur

keys1903

keys1903

Üye
kesınlıkle garantı dısı

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Suan ayni sorunla benim telde serviste bu hafta sonu yada onumuzdeki hafta gelicek.
Bne kendimde yapabilirdim ama ozaman tamamen garanti disi kalicandan servise gonderdim.
Satin aldim magaza garanti disi dedi ama nekadar olucana dair bir fiyat vermedi.
Artik gelince ortaya cikicak bakalim fiyati ne kadar ama benimde tahminim turk parasiyla 80 veya 100 liraya yapilir.

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
SilentOne

SilentOne

Üye
oha baya pahalıymış ya bi alt takım :(

• Beğen

bil_gin

Üye
ben nokia shopta 30 tl değiştirdim

aşikar53

aşikar53

Üye
geçmiş olsun

mustimix41

mustimix41

Üye
benim üst kapakta kulaklık girişi yanında kırık acma kapama tusunun yanında catlak vardı teleservise gonderdim 25 lira hesap cıkardı yaptırıyorum garanti kapsamında yapılmıyor anlıycagın...

sand_storm

sand_storm

Üye
benimde kulaklık girişini olduğu yer kırılmıştı sorduğunda 40 tl demişti kvk.sonra kalsın dedim. Ama telefon belle yüklerken çökmüştü onun için vermiştim. Ben masraf çıkacak diye beklerken cihaz ürün değişimine girdi ve sorun kökten hal oldu :)

SuaT6027

SuaT6027

Üye
abısı gecmıs olsun yaaa :( cıdden kotu bır durum.. allah sabır versın...

cem_durukan

cem_durukan

Üye
    Konu Sahibi
durduk yere 100 liradan olduk desenize birde o kadar drop testinde övüyorlar şöyle sağlam böyle sağlam diye ilk düştüğünde gitti tel in bir parçası

MertcaN9

MertcaN9

Üye
vallahi youtube de gösterilen drop testlerine ben inanıyorum kardeşim neden mi nokia C7 telefonumun düşmediği yer kalmadı ama itina ile koruduğum halde hasar ise sıfır. ha pardon ekran biraz tozlanmıştı onu da kuru ve yumuşak bir havlu ile hallettim :yuru

qsaw

qsaw

Üye
durduk yere 100 liradan olduk desenize birde o kadar drop testinde övüyorlar şöyle sağlam böyle sağlam diye ilk düştüğünde gitti tel in bir parçası
n8 i övmüyorlarki c7 yi övüyorlar

• Beğen
MertcaN9

MertcaN9

Üye
vallahi sert zemine düşürdüm hasar sıfır :naughty: (C7)

hectobos

Üye
arkadaşlaar bu konuyla ilgili i konu açmıştım bi yerlerde ama nerde olduğunu unuttum pek rağbet görmemişti zaten))
benim n8 alt kısmı kırılmıştı bakırköy nokia aradım 40 tl dedi garantiye girmez dediler..ama avcılardaki nokia shop ben söylemeden kendileri garantiden yaptılar..)))

onur027

onur027

Üye
arkadaş başlıktada gördüğünüz gibi tel elinden düştü yarım metre bile yoktu yüksekliği menü tuşunu tutan sağda ve solda 2 küçük vida var sağ taraftaki kırıldı ve o taraf aşağı doğru çıkıyor şimdi garantiye girer mi yada bana masrafı ne kadar olur

garantili yapıyolar arkadaşım.aynısı benimde başıma geldi,sıfırı ile değiştiriyolar alt kapağı

oviahmetovi

Üye
arkadaşlar benim telde de alt taraf kırık nokia shopa gittim adam darbe izi yoksa garantiden yapabilirler dedi servise yönlendirdi.Ama bu slikon kılıflarla kullandığınızda çokta sıkıntı olmuyor hala götürmedim.eğer garantiyle değiştirenler dönerse bende göndereceğim.

lolaman

lolaman

Üye
Övmeyin öyle telefonları siz bi nokia 3310 alın bakalım 5 metreden bırakın birşey olmaz telefona :D

Onnurda

Onnurda

Üye
Benimde n8 in ucunda ip takılıydı. fazla asılmışım heralde alt kısımdaki vidayı tutan yer kırıldı garantiye gönderdim alt kısmı komple değiştirdiler.15 günde geri geldi .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt