n8 menü tuşu parlaklığı.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheMadness

TheMadness

Üye
Bence gereksiz. Bildirimler dışında. Ben sevmiyorum açıkken yanmasını tuşun.

SuaT6027

SuaT6027

Üye
Zevk meselesi!!!!!!!!

slant1111

slant1111

Üye
Ben araştırdım konusu bile açılmamış hiç.kırmızı olsa en azından isteyenler var iyi olur

SuaT6027

SuaT6027

Üye
kurtlus abı bunu halledecegıne emınım :) :) :) :)

distakjo

distakjo

Üye
bence kullamayacakları şeyi koymazlar telefona. Yani eğer kırmızı ışık olsaydı illaki bişeyden sonra o ışık yanardı. Bu arada anna da ayarlardan telefon bildirim ışıkları sekmesinde istediğiniz ayarlar mevcut. Ama ışık kuvveti için bi ayar yok.

FastBreaker

FastBreaker

Üye
    Konu Sahibi
haklısınız o kadar önemli değil,benim merak ettiğim 2 n8 arasındaki bu fark

enes_x

Üye
Ben telefonu ilk aldığımdada menü tuşu cayır cayır yanıyodu . Hatta ışık sensörü bile çalışıyodu . Bi garantiye verdim geldiğinde ne ışık sensörü çalışıyo nede menü tuşu yanıyo . Müşteri hizmetlerini aradım ama net cevap alamadım

----------Eklendi @ 11:04:07 ---------- Yazıldı @ 11:03:17 ----------

Bkz : Garantiye verdikten sonra yazılımını symbian anna yapmışlardı

kalbimdesiin

Üye
Dediğim gibi brighness control programını c hafızasına yükle sensoru açıyor parlaklığı sonuna kadar ac sensoru ac ok de programı sil sonra light control programını yükle istediğin gibi ekran parlaklığı ayarlanıyo menü ışığı parlak kaliyo

SuaT6027

SuaT6027

Üye
arkadasım bence bu kadar ugrasa hıc gerek yok.. kurtulus abının tel gelsın yenı bır cfw cıkar.. o cfw nın harıka olacagına adım gıbı emınım :D

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
sizinkiler hallolur fakat bizimkilerede el atılması lazım bu forumdakiler c7 yi umursamıyor mu bana mı öyle geliyor?

MAFİA.

MAFİA.

Üye
kurtuluş olmasaydı zaten bu bölümün hali haraptı. Elinden gele'nin en iyisini yaptı.

semum

Üye

----------Eklendi @ 14:45:54 ---------- Yazıldı @ 14:43:01 ----------

dostum keşke tarihlere baksaydın o konuları burdaki isteklerden sonra Kurtuluş abi açmış ;)

farketmedim kusura bakmayın ama genede sorular sorulmuş herşey askıda kalmış maksat soran arkadaşlara yardımcı olayım dedim konu ölece kalmıştı

otostopçu

otostopçu

Üye
güç tasarrufunu kapat olmadı ekran parlaklığını yükselt ayarlardan ?

FastBreaker

FastBreaker

Üye
    Konu Sahibi
olmuyor :) sorun değil ya

87_basketçi_58

87_basketçi_58

Üye
aynı sorun bende de var birader. telim c6-01 2 defadir garantiye verdim bu yüzden yazılımı tekrar yükleyip gönderdiler halende aynı kafayı yiyecem. bulamadım bi care :ağlarım:
:off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt