N8 Menü aşırı yavaş .

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
N8 Menü aşırı yavaş .
İçinde 16 tane oyunun olduğu klasörün açılması 10 saniyeye yakın sürüyor.. Programlarım klasörüde bu kadar olmasa da aşırı yavaş açılıyor.. Bu kadar yavaş olması normal mi merak etmeye başladım :hmmm

blackbird48

blackbird48

Üye
bende 21 adet hd oyun var 3 ile 5 sanıye sürüo ama 21 oyun üstelikte hd normaldr

pRime.

pRime.

Üye
Oyunları ana dizine (kök klasöre) taşıyın. Tek çözüm bu gibi görünüyor şimdilik. Benim de çok sinirime dokunuyo bu durum.

sh0ck

sh0ck

Üye
Evet normal, Çözülüp çözülmeyeceğide bilinmiyo.

Ben Ayrı klasörde tutuyorum HD Oyunları. Sende öyle yaparsan kısmen çözmüş olursun..

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Oyunların toplam boyutu arttıkça geç açılır. RAM'i yormamak için yapılmış mantıklı ama sıkıcı bir durum... Aklında tutmuyor, açmak isteyince biraz bekletiyor..

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
Umuyorum ileride bir düzeltme yapar nokia...

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Size tek önerim Sbp shell programıdır. Çünkü tüm uygulamaların ve oyunların vs. Toplandığı klasör var ve bu klasörün açılması tıkladığınıa gibi hiç kasılmadn oluuor ve ramda normaldeki şekilde hiç yorulmuyor genelde 100 ile 115 mb. Arası boş alan oluyor ramda.

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
bende de telefon ilk açtığım zaman oluyo sadece diğer girişlerde sorun yok

abattal86

Üye
bu sorunu ben telefona flash atıp oyunları aynı klasörde topladığımda çözdüm telefonda hiçbir kasma ve yavaşlama yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt