N8 mail bozuldu acil yardım ltfen!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hastali

Üye
    Konu Sahibi
N8 mail bozuldu acil yardım ltfen!!!
sabah maillerime girebiliyordum ana ekrandaki widgetten şimdi basiyorum maili şifremi yaziyorum posta kurulurken şöyle birşey diyor
FAVORİ SAĞLAYICINZA BAĞLANIP TÜM E-POSTA SERVİSLERİNİ ETKİNLEŞTİRELEMEZ ÇÜNKÜ E-POSTA SUNUCUSU İÇİN SAĞLADIĞINIZ AYARLARI KULLANARAK BAĞLANTI MÜMKÜN DEĞİL BU SERVİSİ KULLANMADAN POSTA KUTUSU KURMAK İÇİMN İLERİ ÇĞESİNİ SEÇİN DAHA SONRA POSTA KUTUSU AYARLARINI AYARLAYARAKTA SUNUCUYA BAĞLANMAYI DENYEBİLİRSİNİZ diyor bu ne şimdi anlamadım ilkdefa çıktı!!!
çıldırmak üzereyim ileri dediğim zamanda mailler bozuk oluo otomatik mail gelmiyor ayarlarına girilmiyor bianda noldu anlamadım yardım nolur

cabal21

cabal21

Üye
komple kaldır bidaha kur. bide seçtiğin access pointi kontrol et.
Zaten tr yazılımına attıkları mail programı çok acayip bişe. manuel senk. ayarı bile yok. telefonuma attım türkçeyi gitti güzelim mail programı orjinal şimdi geri getiremiyorum. o yüzden kullanmıyorum mailleri..

blackbird48

blackbird48

Üye
komple kaldır bidaha kur. bide seçtiğin access pointi kontrol et.
Zaten tr yazılımına attıkları mail programı çok acayip bişe. manuel senk. ayarı bile yok. telefonuma attım türkçeyi gitti güzelim mail programı orjinal şimdi geri getiremiyorum. o yüzden kullanmıyorum mailleri..
arkadaşım n8de ki mail gayet düzgün çaılışıo hiç bir problem yok sen çözememişsin ayrıyeten mail proğramına gr ve secenekler,ayarlar ordan senkranizasyon sıklığı var ordan yalnızca el ile yazar onu sec bu kadar basıt

cabal21

cabal21

Üye
evet öye bir seçenek vardı ama telefonum orjinal yazılımını kullanırken :D

hastali

Üye
    Konu Sahibi
kndni kdnne düzeldi sorun teşekkrederm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...