n8 magza indirme sorunu.

Sponsorlu Bağlantılar

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
    Konu Sahibi
n8 magza indirme sorunu.
noki n8 telefonum, magzadan innen oyun, program, tema gibi oyunlar hangi system klasöre indiriyor. Yükleme veyada kurulum sormuyorum idirme klasörünü ögrenmek istiyorum. Yardım ve ilgileriniz için şimdikten teşekkürler.

Magzadan indirme yaptıgımda idirme dosyasını bulamıyorum. Direk yükleme yapıyor. Ben ise inen yükleme dosyasını istiyorum. Arkadaslar.yokmu yardımcı olacak kimse arkadaşlar.

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
    Konu Sahibi
dosya yüklendikten sonra
yükleme dosyasını siliyor, demissin kardeşim. Benim aradıgım indikten sonra yüklemeye baslamadan hemen xplore ile inen dosyayı kopyalıyordum eskiden system den dmgr klasöre iniyordu şimdi orayada inmiyor, bu inen yükleme dosyası yüklemeye baslamadan hangi klasöriniyor. Benim ögrenmek isdedigim bukar.

asigsasi

asigsasi

Üye
dosya yüklendikten sonra
yükleme dosyasını siliyor, demissin kardeşim. Benim aradıgım indikten sonra yüklemeye baslamadan hemen xplore ile inen dosyayı kopyalıyordum eskiden system den dmgr klasöre iniyordu şimdi orayada inmiyor, bu inen yükleme dosyası yüklemeye baslamadan hangi klasöriniyor. Benim ögrenmek isdedigim bukar.
anna zamanında öyleydi fakat belle den sonra artık o dosyayı göremezsin ancak yukarıdaki linkteki gibi temin edebilirsin

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
    Konu Sahibi
yardımların için teşekkürler deneyeyim. Yinede sagalosasın
KÜTAHYA'DAN SAYGILARLA.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
dene kesin dene pişman olmazsın :)

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler deneyecem en kısa zamanda. Programı indirdim, yapış seklini anlatmışsın onları not olarak aldım resimleri kaydettim. İki iste çalıstıgım için sadece pazar günü musait oluyorum ancak ozaman ugraşacam. Yardımın için yinede teşekkürler. KÜTAHYA,DAN SAYGILAR

• Beğen
Tepkiler: asigsasi
asigsasi

asigsasi

Üye
ankara'dan sevgiler :)

Üst Alt