N8 m mahvoldu :s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
time_shift

time_shift

Üye
    Konu Sahibi
N8 m mahvoldu :s
1yıldır gözüm gibi baktığım N8 im bugün cebimden çıkarırken nasıl oldu anlamadım bianda kendini yere attı evet yanlış duymadınız kulaklıktan da kurtularak yere fırladı ve hafif ıslak kaldırımda 2m ön yüzü üstünde benim donuk bakışlarım arasında sürtünerek gitti. elime aldığımda tek çizik bile olmayan N8 imin camında 5 6 çizik ve cam çerçevesinde belirgin pürüzlenmeler çizilmeler oldu :ağlarım: bikaç sorum olcak size.

1-yüzsüz bi şekilde noldu çizilmez çamdi die servise götürmeliyim bakarlarmı ?:ehe (gerçi para faln çizmiyo bide burası türkiye ne kadar takarlarsa )
2- bu cam ve çerçeve ne kadar eder ? :hmmm

m542tf

m542tf

Üye
geçmiş olsun öncelikle ekran pahallıdır diye düşünüyorum

matchlessss

matchlessss

Üye
bence götürme 1 ay beklersın sonuc olarak kullanıcı hatası diye geri alırsın.. tanıdık bı telefoncu bul yardımcı olabılır sana

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kullanıcı hatası :pro: ​en az 150-200 alır dostum servis

SilentOne

SilentOne

Üye
kafadan 150 tl gider

chill35

chill35

Üye
kardeşim eğer para vermek istemiyorsan ekrana felan bu ekranlara çekilen filmler var ondan taktır ekrana o çizikleri kapatır görmezsin benim eniştede iphone var elini cebine attı yüzük ekranı yardı resmen o filmden taktırdı çizik gitti tabiki bu geçici bir çözüm...

veterinarius

veterinarius

Üye
Benimki hareket halindeki arabadan düştü, şansa cam cizilmedi ama kenarındaki çerçeve çok büyük hasar aldı.İllaki değiştiricem dersen malzemeyi kendin al, tak.

chill35

chill35

Üye
Benimki hareket halindeki arabadan düştü, şansa cam cizilmedi ama kenarındaki çerçeve çok büyük hasar aldı.İllaki değiştiricem dersen malzemeyi kendin al, tak.
şans ;) benim telefonda nerden baksan 4 kere düştü 2 tanesinde sürüklendi yerde ama bendede birşey yok bi en üstteki bide en alttaki plastik kısımların köşeleri zedelendi

google896

google896

Üye
geçmiş olsun kadeş bu tür telefonların en önemli kısmıdır ekran 200 e falan patlar gibime geliyor.

slant1111

slant1111

Üye
200 e patlar..

time_shift

time_shift

Üye
    Konu Sahibi
sağolun arkadaşlar :s

cabal21

cabal21

Üye
benim telefonuda 4 yaşındaki kardeşim fırlattı asfalt zeminde telefon 4-5 takla attı yüz üstü düştü ama tek bir çizik yok ekranda. ama üst kulaklık jack'ının olduğu tarafta hafif ezilme var.. Eee nede olsa klıf kullanıyoruz. ekran yüz üstü yere düşünce kılıfın yapısından ötürü yere çatmıyor.

mehmet19_82

Üye
şans ;) benim telefonda nerden baksan 4 kere düştü 2 tanesinde sürüklendi yerde ama bendede birşey yok bi en üstteki bide en alttaki plastik kısımların köşeleri zedelendi

bende de aynısı oldu ama bu plastik kenarları kendimiz değiştirmek mümkün olur mu. daha çok zarar vermeyelim telefona :(

Re13eL

Re13eL

Üye
bende de aynısı oldu ama bu plastik kenarları kendimiz değiştirmek mümkün olur mu. daha çok zarar vermeyelim telefona :(
burada bi videosu var ama kendinize güvenmiyosanız ve kötü sonuçlarda olabileceğini bilerek bu işe kalkışmamanızı tavsiye edebilirim :)
öte yandan youtubeden izleyerek n73 ümü yapmıştım bende :D

• Beğen
Tepkiler: uruno
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
geçmiş olsun Allah kimseye vermesin..

cyber

cyber

Üye
konuyu hortlatmışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt