N8 logoda kalıyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ardentanarchy

ardentanarchy

Üye
    Konu Sahibi
N8 logoda kalıyor.
Merhabalar arkadaşlar.
Kasım'dan bu zamana kadar N8 kullanıyorum. Telefondan son derece memnunum. Fakat sanırım biraz sınırları zorlamak istedim. Fontlarını değiştirmek için kaynak dosyaların içindeki dosyalarda bir değişiklik yaptım. Bir gün sonra gibi telefonum kapandı ve şu anda açılmıyor.
Açma tuşuna bastığımda bir süre bekleyip (normal şartlar altındaki beklemesi kadar) nokia logosu geliyor ve orada kalıyor. Bazen tekrar kapanıp aynı noktaya geri dönüyor, bazen o şekilde kalıyor. Hiç bir ilerleme kaydetmiyor.
Hani bilgilerden falan geçtim artık. Açılsın telefon yeter dedim. Hard format atıyım bari dedim.
Ses kısma + kamera + menü tuşuna basık tutuyorum telefonu açma tuşuna da titreyene kadar basıyorum. Aynı durum oluyor. Nokia yazıyor ve gidiyor. Bu dört tuşa sürekli basıyorum. 3 kere titriyor ve böylece elektriği kesmiş oluyor. Hiç bir ilerleme olmamış oluyor. Farklı kombinasyonlarda denedim fakat hiç bir sonuç elde edemedim.
Telefonu garantiye götürmek istemiyorum. Çünkü çok uzatıyorlar. En iyi ihtimalle 1 ay göremiyorum telefonu tekrar. Flash atmak veya başka bir çare arıyorum.
Bu nedenle size danışmaya karar verdim.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Uruloki

Uruloki

Üye
ovi suite den yazılımı tekrar at

fireman87

fireman87

Üye
Pc suite ile halledebilirsin.

ardentanarchy

ardentanarchy

Üye
    Konu Sahibi
PC Suite ve Ovi Suite telefonumu görmüyor yalnız telefon açılamadığı için.

----------Eklendi @ 10:47:41 ---------- Yazıldı @ 10:40:58 ----------

Arkadaşlar çok özür diliyorum. Site içerisinde arama yapıp bulamamıştım ama google da arayınca yine maxicep'in içinde aynı hata ile karşılaşanlar olduğunu gördüm. Bir kaç çözüm önermişler şimdi onları deniyorum. İlginiz için teşekkür ederim.

İlgili konu
http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...irme-sonrasi-kapandi-ve-acilmiyor-496770.html

_ardaa

_ardaa

Üye
bu tür değişikliklerde öncelikle değiştirlecek dosyaların yedeğini almak gerekir, tabi bu söylediğim internal memory içinde yapacağın değişiklikler için geçerli, herhangi bir sorun olduğunda orjinalleri geri yüklersin düzelir .

esatgelmedi

Üye
eğer çözemezsen dead phone flash yaparsın düzelir. bende fw yüklerken kapanıp açılmamıştı öyle kurtardım.

Utku

Utku

Üye
arkadaş çözmüş sorunu:aha:

ardentanarchy

ardentanarchy

Üye
    Konu Sahibi
nuraniharun adlı arkadaşımızın http://www.maxicep.com/symbian-3-ya...apandi-ve-acilmiyor-2-496770.html#post3442365 yazısındaki talimatları uyguladım ve düzeldi telefon. Tabi daha öncesinde yapmış olduğum format denemelerinin de etkili olduğunu anladım. Telefon hafızası silinmiş. Ovi Sync ve nuraniharun sayesinde az kayıpla kurtuldum diyebilirim.
İlginiz için hepinize teşekkür ederim.

uribaju

uribaju

Üye
arkadaslar bunun sebebi attiginiz fontun telefonla uyumsuz oldugundandir.

ardentanarchy

ardentanarchy

Üye
    Konu Sahibi
Fakat attığım font N8'e uyumlu idi. Zaten arkadaşın çözüm önerisini denerken de aynı fontla denedim ve açıldı telefon.

uribaju

uribaju

Üye
font ayniysa eger sen basta fontu degistiremeyi becerememissin ozaman simdi dogru yollari uygulayip fontu degistrmissin

Dampierre

Dampierre

Üye
dead phone flash atarsan düzelir

Kubde

Kubde

Üye
açma kapamaya 3 kere titreyecek kadar uzunbastığında düzelme olmuyorsa flashla arkadaşım düzelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt