N8 Kullanıcılarının yorumalrı lazım beyler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

-omer-

Üye
    Konu Sahibi
N8 Kullanıcılarının yorumalrı lazım beyler :D
Arkadaslar telefonumu değiştirmeye karar verdim büyük ihtimalle C7 veya N8 alıcam N8 kullanıcıları telefonları hakkında yorum yaparsa bizde bilgi sahibi oluruz

pasha14

Üye
Ben C7 kullanıcısıyım ve telefonumdan oldukça memnunum. Şarjı 2 gidiyor ve sürekli mesajlasan internete giren birisiyim. Günde ara sıra 1-2 saatte müzik dinliyorum buna rağmen 2 gün şarjı gidiyor. Uygulama , tema , oyun yönünden forumda bir çok şey bulabilirsin. O tür sıkıntıları yok. Genel özelliklere gelince Telefon video çekiminde harikalar yaratıyor.

Bu videoyu benim telefonumla çektik. Elim biraz titremiş o yüzden görüntü kalitesi biraz kötü gibi. Fotoğraf çekimi filan çok güzel ben tavsiye ediyorum.

Emre-45

Üye
Bu konuda tartışma olacak.Daha önce açılmış konulara bak.En az 20-30 konu var bunun için. Her şeyde yeni konu açmayın artık.

-omer-

Üye
    Konu Sahibi
valla kardesm son 2 haftadr c7 diye inliyordum ( ) ama dün aksam c7 hakkında yorumlara baktm 10 yorumun 8i kötülüyo telefonu bende N8 e yönelmeye basladm ama hala kararsızım :S

----------Eklendi @ 12:15:52 ---------- Yazıldı @ 12:14:55 ----------

hocam diğer konularn hepsini okudum burda telefon tartısması olsun diye acmadm N8 kullanan arkadaslarn yorumlarını merak ediyrm ondan dolayı

Emre-45

Üye

Ben sana şu konudaki mesajımı göstereyim o zaman ve bu konu burda kapansın lütfen tartışma çıkmasın biraz sonra android ci arkadaşlar damlarlar buraya tartışma çıkar.
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/n8-yavas-mi-hizli-mi-8-490582.html#post3414618

-omer-

Üye
    Konu Sahibi
hocam türkiyede düzgün android mi var htc faln ne iş? nokia android kullansaydı hic düsünmeden atlardm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...