skyhanb
Üye
N8 Kullanıcıları Önemli Deneyim!!!
Merhaba arkadaşlar.Buradaki amacım cihaz maduru arkadaşlarımı deneyimlerim ve elimden geldiğince aydınlatmak yol göstermektir. Ben N8 ilk serilerinden alanlardanım yeşil almıştım 1 aydan fazla olmuştu. Cihazım arada bir reset atıyordu. Bunun üzerine aldığım günden 2 hafta sonra TÜKETİCİ HAKLARI HAKEM HEYETİNE baş vurdum. Burada önemli olan aldığınız cihazın 20 iş günü gibi bir sürede sorunu varsa koşulsuz iade edilmesidir arkadaşlar Böyle bir hakkımız var ve bundan kimsenin haberi olmuyo ve firmalarda bu hakkınızdan bahsetmezler cihazı direk servise alırlar!. Teknik servise gittiğinizde size cihazı servise verin derler siz vermeyin ! tabi karar sizin yeni aldım kardeşim niye servise veriyorum derseniz benim yaptığım gibi hiç NOKİA veya HAngi firma ise servisle muhattap olmadan heyete basvurun. Bu süreç biraz yorucu söyliyim rapor cihazın sıfırı ile değişmesi yada para iadesi gibi süreçler 1 ayı rahat buluyor burada da biraz ısrarcı takipci olun üstüne düşün Nokia Müşteri Hiz. veya Hangi firma ise Müsteri Hiz. Hakem Heyetinden Eğer Değişmesine Yada para iadesine yönelik karar çıkmışssa bu belgeyi Servise yollayın ve süreci takip edin. Şuda var ki eğer cihazınızda gercekten ufakta olsa sorun varsa ve 20 günü geçmemişsse genel olarak Heyet sıfırı ile değişim yada para iadesi verir. Sonuç olarak sorun varsa ne olcak deyip kullanmak isteyenlere lafım yok aama ne yapıcam diyenler haklarını arasın derim saygılar arkadaşlar....