N8 kullananlar bakabilirmisinz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
maverick_k_v

maverick_k_v

Üye
    Konu Sahibi
N8 kullananlar bakabilirmisinz
:megafon: arkadaslar yakın zmanda N8 almayı düşünüyorum.telefon hakkında herhangı bır bılgıye sahıp degılım:hmmm.bana yardımcı olursanız sevınırım.telefonun artılarını ve eksılerını yazarsanız beni bilgilendirmiş olursunuz.simdiden teşekkür ederim...:oke:

birmot

birmot

Üye
biraz araştır bu konu hakkında forumda bir sürü konu var ama en iyisi git bi nokia bayisine telefonu elinle ve gözünle incele

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
internete n8 detaylı incelemesi diye yaz kardeş çok bilgi bulacaksın incele ve kararını kendin ver bence ben al derim memnun kalırsın...iyi forumlar...

zaferozkan

zaferozkan

Üye
aynen kardeş bunun için konu açmana gerek yoktu

blackbird48

blackbird48

Üye
durun ya arkadaşlar hemen azarlamayın arkadaşı bak dostum arkadaşların dediği doğru aslında bu tarzda şeyler için konu açılmaz ama sana şu kadarını sölim isteklerinle orantılı düşün ne istediğini cihazdan ne beklediğini düşün ve onagöre karar ver ama şu bi gerçek N8 den sonra 5800 sana hacı murat gelir

maverick_k_v

maverick_k_v

Üye
    Konu Sahibi
hepinize tesekkur ederım arkadasLar.ben yanLış söyLedim qaLıba.dokunmatıqı nasıL? fLash pLayer internette sorun cıkartıyormu? teLefonda kasıLmaLar varmı? pişman oLurmuyum aLırsam? sistemi stabiL mi? ben bu qibi özeLLikLerini öqrenmek istedim sizLerden.yoksa baktım internette arastırdım ama forumumuza da danısmak istedim.

korayduruhan

korayduruhan

Üye
abuk subuk söylentiler var kardeşim.. kulak asma o'nlara.. adam asgari ücretle çalışıp iki aylık maaşını telefona yatırınca telefondan ev işlerini falan yapmasını, bulaşıkları yıkayıp, çamaşırları ütülemesini bekliyor.. ya maddi durumuna göre telefon al, ya da o kadar parayı saydıktan sonra telefondan yapabileceği şeylerden fazlasını bekleme.. mesela ben günümün çoğunu direksiyon başında geçiriyorum ve FM vericisi sayesinde radyo yayını yaparak aracımın ses sisteminden gümbür gümbür müzik dinliyorum.. ücretsiz navigasyon var, önceleri bir iki kullanıyorsun ama sonra pek fazla kullanmıyorsun, fazla şarj yiyor zaten.. ne bileyim kamerası da iyi çekiyor, hoparlöründen yüksek ve kaliteli ses çıkıyor. video kayıt kalitesi çok sağlam, harika videolar çekiyorsun. oyunları da çok hoş ama o'nları da ilk zamanlar çok oynayıp, sonra telefonda yüklü olduğunu bile unutuyorsun.. eğlenceli ve kullanışlı uygulamalar da var, e şekil de var.. daha ne? kısacası ben n8'i tavsiye ederim, benim beklentilerimi karşılıyor açıkçası.. unutma telefondan hevesini aldıktan sonra kullandığın üç-beş tane özellik.. gerisi sadece duruyor..

• Beğen
Tepkiler: maverick_k_v
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
plazmaya bağlıyorum asphalt5 oyununu oynuyorum bu arada asphalt6 çıkmış...
plazmada oyun oynamanın zevkine doyum olmuyor... flash bellek takıyorum film açıyorum yine plazmaya bağlayıp dev ekranda izliyorum filmimi...
arabada fm vericisinden müziklerimi arabanın radyosunda dinliyorum. otobüste falan angry birds oynuyorum yanımda oturanların o tip tip bu elindeki makina nasıl bir alet öyle der gibi bakışları bir hoşuma gidiyorki sorma bence piyasadaki en iyi alet olmayabilir amma kesinlikle en fiyakalı şeklin sahibi cihaz N8 dir... tasarımına aşığım bu aletin. şuan yine sorsalar yine alacağım tek cihaz n8dir...

• Beğen
Tepkiler: tuzluca76

muratcan1905

Üye
eğer yeni uygulama falan beklemeyeceksen 2 3 bir şey yüklerim zaten uygulama beni ilgilendirmez diyorsan n8 al bekliyorsan symbian dışında bir telefon al kim ne derse desin symbian artık öldü.

crazy55592

Üye
kardeş müthiş telefon. bekleme hemen al derim.benim aldığım günden bu yana aşağı yukarı 1 ay geçti hiç bi sorunla karşılaşmadım. almadan önce hatalı üretim fabrika hatası var diyenler olmuştu n8 için :D

tuzluca76

tuzluca76

Üye
10 Numara Telefon Şekil Özellik Vs. Bakımından; Eğer Uygulamaları Oyunları Fln Seviyorsan Yaygınlaşmazı Biraz Uzun Sürecek Ama Ben Yaza Doğru Patlamalar Bekliyorum N8 İçin... Çünkü Yaza Doğru Yeni Güncelleme PR 2.0 Çıkıyor Ve Nokia'nın Qt Yazılım Yazma Programı Gerçekten Müthiş Birşey Artık Yazılımcılar Ona Yöneliyor Onla Tek Başına Oyun Program Yapanlar Bile Var Ve Gerçekten Çok Güzel Bir Program Ve İleride Büyük Patlama Yaratıcağını Düşünüyorum Ve Uygulama Sıkıntımızda Gidecek :) Belki Hazır Kodlardan Kendi Ugulamanızı Bile Yazarsınız :) Ben Bu Telefona Aniden Sahp Oldum Yani Hiç Araştırmadığım Beklemediğim Bir Anda Aslında İphone İstiyordum Ve Telefonu Birkaç Gün Kullandıkdan Sonra Takas Düşündüm İphone İle Ama Şimdi Aklımda Öyle Birşey Kalmadı Telefonu Ve Yeniliklerini Kurcaladıkça :) Ve Şeklide Gerçekten Müthiş Tasarım 10 Numero :D

maverick_k_v

maverick_k_v

Üye
    Konu Sahibi
hepinize tesekkur edrim arkadaslar cok sagolun :)

babyefendy

Üye
sakın alma bendede vardı 2 ay kullandım sattım arkadaşıma sürekli donma problemi var ve kullanışsız bir telefon

karakartal_omar

Üye
3-4 ayı geçti kullanıyorum 1 kere ne dondu be restart attı
verdiğin paraya değiyor

turgutgok

Üye
BENDE YENİ ALDIM BU CİHAZ APLEE 4 E RAKİP OLARAK ÇIKARDI NOKİA FAZLA SÖZE GEREK YOK KAMERA SI PROFOSYONEL ÇEKİMLER İÇİN GUZEL 12 MEGAPİKSEL OLDUGU İÇİN ÇOK MUHTESEM BELİRGİN VIDEO HD KALİTEDE ÇOK SUPER HIZLI ANLIK GİBİ İZLİYORSUN 3D BOYUT OYUNLARI TARTIŞILMAZ BİLGİSAYAR GİBİ BEN 1.200 TL YE ALDIM AMA DEGDİ BU FM VERİCİ ARAÇTA SD TAKMAYA GEREK BIRAKMIYO ÇOK HIZLI TEK KELİMEYLE MULTİMEDYA CENAVARI 1 KAÇ SENE POPLERLİGİNİ KORUYACAK GİBİ TAVSİYE EDERİM SIFIRINI AL SENİ HİÇBİR SEYDEN GERİ BIRAKMAYACAK

:oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::oke::aha::aha::aha::aha::aha::aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt