abuk subuk söylentiler var kardeşim.. kulak asma o'nlara.. adam asgari ücretle çalışıp iki aylık maaşını telefona yatırınca telefondan ev işlerini falan yapmasını, bulaşıkları yıkayıp, çamaşırları ütülemesini bekliyor.. ya maddi durumuna göre telefon al, ya da o kadar parayı saydıktan sonra telefondan yapabileceği şeylerden fazlasını bekleme.. mesela ben günümün çoğunu direksiyon başında geçiriyorum ve FM vericisi sayesinde radyo yayını yaparak aracımın ses sisteminden gümbür gümbür müzik dinliyorum.. ücretsiz navigasyon var, önceleri bir iki kullanıyorsun ama sonra pek fazla kullanmıyorsun, fazla şarj yiyor zaten.. ne bileyim kamerası da iyi çekiyor, hoparlöründen yüksek ve kaliteli ses çıkıyor. video kayıt kalitesi çok sağlam, harika videolar çekiyorsun. oyunları da çok hoş ama o'nları da ilk zamanlar çok oynayıp, sonra telefonda yüklü olduğunu bile unutuyorsun.. eğlenceli ve kullanışlı uygulamalar da var, e şekil de var.. daha ne? kısacası ben n8'i tavsiye ederim, benim beklentilerimi karşılıyor açıkçası.. unutma telefondan hevesini aldıktan sonra kullandığın üç-beş tane özellik.. gerisi sadece duruyor..