N8 Konuşuyor :/

Sponsorlu Bağlantılar

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
N8 Konuşuyor :/
Merhaba Arkadaşlar,

10 yıllık Nokia kullanıcısıyım ama Nokia'da daha hiç kullanmadığım bir özelliğe denk geldim! Cihaz kardeşimdeydi bu akşam getirdi kucağıma attı ve şunu dedi; "deli bu telefon, kendi kendine konuşuyor". Bende böyle birşey ilk defa başıma geldiği için ne yapacağımı bilemeyip sizlere sormaya karar verdim. N8'in içindeki kadını nasıl susturabilirim? Teşekkürler ...

Never Back Down

Never Back Down

Üye
Merhaba Arkadaşlar,

10 yıllık Nokia kullanıcısıyım ama Nokia'da daha hiç kullanmadığım bir özelliğe denk geldim! Cihaz kardeşimdeydi bu akşam getirdi kucağıma attı ve şunu dedi; "deli bu telefon, kendi kendine konuşuyor". Bende böyle birşey ilk defa başıma geldiği için ne yapacağımı bilemeyip sizlere sormaya karar verdim. N8'in içindeki kadını nasıl susturabilirim? Teşekkürler ...
alışverişe gönderebilirsin

• Beğen
Tepkiler: Bessonnitsa
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
Ne yapsam, nerede gezinsem (vs.) bana bulunduğum menüyü, ayarları anlatıyor, başlıkları okuyor eğer ona okumak denirse tabi. Bazen bana birşeyler öğretmeye çalışıyor. Bu sorunu düzeltmem gerek!Herşeye karışan bu konuşan kadını nasıl kapatabilirim?

asigsasi

asigsasi

Üye
nokia screen reader yüklü mü

• Beğen
Tepkiler: Bessonnitsa ve BomberMAn_01
marist

marist

Üye
Adı ne banada lazım bi tane :D

• Beğen
bLnmz

bLnmz

Üye
Ayarlar'da Erişebilirlik diye birşey var mı? Varsa orda ayarı vardır hocam. Oraya bir göz at istersen.

• Beğen

PYTHONs

Üye
battery saver gibi bir program yüklüyse konuşur, kaldırmayı dene öyle bir program var ise

• Beğen

MaxipmaN

Üye
format :D

• Beğen
Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
    Konu Sahibi
Reader'la sorunu çözdüm arkadaşlar. Teşekkür ederim ...

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

Üst Alt