n8 kasa yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

noob-m

Üye
    Konu Sahibi
n8 kasa yardım
merhaba arkadaşlar. bugün telefonum yıprandığı için sadece bir kasa almayı düşünüyorum orjinallere baktım 50-70 arası değişiyor. Çakma olanlara baktım 15-25 lira arası sadece kasa değişecek. sizce çakma olanlardan alsam bi sorun yaşarmıyım

maxirabit

maxirabit

Üye
Sahtesine yanaşma bile,yerine tam oturmuyor yada boşluk bile kalıyor alıcaksan tam olsun,ha ucuz yoldan hallederim dersen al bitane silikon kılıf falan o da idare eder.

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Sahtesine yanaşma bile,yerine tam oturmuyor yada boşluk bile kalıyor alıcaksan tam olsun,ha ucuz yoldan hallederim dersen al bitane silikon kılıf falan o da idare eder.

aynen harika bir cevap

freeman999

Üye
ya bendede camera çıkıntısında birde plastiklerinde çizik darbe var eğer n8 dark grey için kasa alıcaksam bunların hepsşini değişirmi birde adanada orjinal 0 kasa satan yer varmı veyada kvkda değiştiriyorlarmı

m542tf

m542tf

Üye
servis kaça değişiyor bende değiştirmeyi düşünüyorum benimki de dark grey ama ben yeşil olsun istiyorum olurmu ki?

maxirabit

maxirabit

Üye
ya bendede camera çıkıntısında birde plastiklerinde çizik darbe var eğer n8 dark grey için kasa alıcaksam bunların hepsşini değişirmi birde adanada orjinal 0 kasa satan yer varmı veyada kvkda değiştiriyorlarmı
Ücretini öderseniz değiştirirler ayrıca,garantisi varsa garantiyi sağlayan firmaya yaptırmanız lazım.
Başka bir yere veya kendiniz yapmaya çalışırsanız,garanti dışı müdahele edildiğinden,ürün garanti dışı sayılır.

- - - Eklendi - - -

servis kaça değişiyor bende değiştirmeyi düşünüyorum benimki de dark grey ama ben yeşil olsun istiyorum olurmu ki?
Ekran,dokunmatik kvk'da toplam 250 gibi bir fiyattı ama kasa 100-150 gibi bir fiyatı vardır.

MersinNewYork

MersinNewYork

Üye
mersin nokia care'de 130 tl
Değişim.

- - - Eklendi - - -

benimki çakıl taşı mavisi aldığım günden beri silikon kılıfla kullanıyorum ama hiç önemi yok benim için.

Sana daha uygun fiyata veriyim =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt