N8 Kasa değiştirme ile ilgili bir soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
N8 Kasa değiştirme ile ilgili bir soru
N8e yeşil orjinal kasa aldım ancak hala takmadım yani fırsatım olmadı . sorum şu

sadece t5 tornavida ile kasayı takabilirmiyim başka bir şeye ihtiyac varmı

_ardaa

_ardaa

Üye
hiç değiştirmedim ama nette n8 sökme videoları var onları izle bence.

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
ya mesela bataryayı cıkardım bi ara falan üst bölümünüde cıkardım onlar sorun değil bu beyaz çerçeve ekranın yanlarındaki aliminyum çerçeve vidalara bağlı onlardamı t5 ile mi çıkıyor acaba

_ardaa

_ardaa

Üye
bildiğim kadarıyla gerekmiyor ama sen yinede aşağıdaki videoyu izle sökülme şekli sırası falan var.

tuzluca76

tuzluca76

Üye
Benim boyle konulardan basim cok yandi hicbirsekilde bunu yapmani onermem ver bes tl yapsin bi telefoncu. Daha pahaliya patlamasini istemiyorsan tabi :) yinede sen bilirsin. Forumda kasa acilis ve takilisinin nokia labaratuarlatindan alinmis resimli goruntuleri vardi telde olmasam bulurdum. Onlar cok isine yarar ;)

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
Ya sorun şu ki bizim bu dogudaki telefoncular afedersin ökz telefonu versen birşeyini bozacaklar eminim

nosferattu

Üye
n 8 kasayı kaça aldın kardeş

Eric_draven

Üye
n8 için satılan orjinal kasaların resimlerini paylaşsa biri :// ben merak ediyorum kaç para ve nasıl kasalar var

yilan53

Üye
Evet fiyatlarını bende merak ediyorum ve nereden alabilirim acaba

Cane®

Cane®

Üye
arkadaslar ben nokıa cluba sormustum renk degıstırmek ıstıyorum ne kadar olur dıye. dokunmatık ekran la beraber degıstıgını ve ortalama 450 tl cıvarı tutacagını solemıslerdı

ekran 250 tl
kasa 200 tl demıslerdı.

sonucta vazgectım :D

Anußis

Anußis

Üye
    Konu Sahibi
nokia club mü var :ehe:ehe bi ara kopmaya gidelim yav

aga neyse ben 70 tlye aldım camı yok gorilla glass yani neyse çakmalarını anlamak için elinizde bulunan kasa ile diğer kasayı yan yana koyun nokia nseries yazıları birebir aynı yerdeyse yani 1,2 cm sağda yada solda değilse orjinaldir

• Beğen
Tepkiler: FastBreaker

klancibelgutay

Üye
orjınal kasayı ne kadara aldın usta

----------Eklendi @ 21:10:14 ---------- Yazıldı @ 20:44:00 ----------

benım buldugum kasalar 170 ile 250 arasındaydı aga :S

saruman_me

saruman_me

Üye
orjınal kasayı ne kadara aldın usta

----------Eklendi @ 21:10:14 ---------- Yazıldı @ 20:44:00 ----------

benım buldugum kasalar 170 ile 250 arasındaydı aga :S
bu nasıl bi kasaymış hocam nerdeyse bi tlf parası mubarek:S

cabal21

cabal21

Üye
hdmi kapağının içinde bir vida var üst kısımın çıkması için. fakat o vidayı çıkartır çıkarmaz kapak çıkmıyor. kapağı arkasından önce doğru kuvetli bir şekilde bastırman gerek. diğer türlü o 5 vidayı çıkarınca ön panel telefondan ayrılıyor zaten..

bu sırada orjinal mi kapak. kaç tl'ye mal oldu size.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt