dkircali
Üye
-
Konu Sahibi
-
[alikan];3129007' Alıntı:Hafif bir psikopatlık sezdim bu iştehocam yepyeni sıfır telefonun kasasını hemen değiştirmek biraz acayip geldi istediğin rengi hiç bir yerde bulamadım mı. Bende açıkçası N8 almaya gittiğimde Teknosell mağazasında koyu gri renk buldum adamlarda izmirde 15 şube vardı bütün şubelerine baktı 4 tane N8 çıktı hepside koyu griydi hemde orjinal KVK fiyat 999 TL ydi ama bende ısrarla Beyaz Gümüş istiyodum gidip başka bi turkcell den 1050 tl ye aldım gümüş rengini Merak ettim sıfır orjinal kasası ne kadar N8 in birde nerden aldın. Bence de koyu renk telefonu göstermiyor ya gümüş rengi tek geçiyorum telefon ben burdayım diye bağırıyor bütün kıvrımları ortaya çıkıyo
Kasa değişimini yaparken ilk resimleri çekmiştim son halini çekmemişim, sabahın 5 inde foruma eklemek aklıma geldi orası ayrı mevzugüzel olmuş gerçekten tebrikler eline sağlık ama bir şey dikkatimi çekti sabahın 5 inde de bunu yapmak ayrı bir zevk olsa gerek ilk resimde de saat 9 çok garip
Bende onu merak ediyorum az biraz göz gezdirdim fakat bulamadım.sıfır kasa Türkiyede ne kadardır acaba?
Nasıl değiştirmeyi başardınki ?
ben günde 5 kere özel bezi fiber ve suyu ile silerken kasasını sökmen den irkildim dondum ağladım haykırdım yapma diye
Bende onu merak ediyorum az biraz göz gezdirdim fakat bulamadım.
benim telefonun altı kırık onun için renk değişimi yapmak istiyorum.gümüş rengi güzel duruyor
Utku™;3175210' Alıntı:süper olmuş
Nedense yeni aldığım cihazları söküp takmakla alakalı bi takıntım var. N8 i uzun süredir bekliyordum 28 Ekim'de TR ye gelince iş nedeniyle ancak 29 unda yetişebildim ve sadece gümüş kalmıştı. Orjinal kasayı yurt dışından 75$ a aldım .
evet ebaydan falanmı sipariş verdin bizde istiyoruz satıcının adresini birde teli sökmek için alt ve üst kapağın vidalarını sökmek yetiyormu acaba tırnak varsa kırmak istemiyorumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?