N8 Kapanmama sorunu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tardu-M

Üye
    Konu Sahibi
N8 Kapanmama sorunu ?
Bir yakınım yurt dışından uzakdoğu malı N8 getirdi. Resmi işlemlerini yaptırdık.

İkamet ettiğim şehir dışındaki başka bir şehirdeki yakınım dilini Türkçe'ye çevirtti. Hangi yazılımın yüklendiği konusunda bir bilgim yok.

Tuş kilidi ayarını öncelikle yaptım.

Sim kartı telefona takmak için telefonu kapatmak istedim kapanmadı nedense. Ben de açık şekilde sim kartı taktım. Ancak telefon sim kartı görmedi. Daha önce bir kez takmıştım. O zaman sorun olmamıştı.Ekranda kilidi aç menüsüne bastığımda kilit de açılmıyor.

Biliyorsunuz N8 lerde pil diğer telefonlara benzemiyor vida ile sabit.

Sorunu çözmek için bu işten iyi anlayan bir arkadaş yardımcı olabilir mi acaba ? Ne yapabilirim ?

İlgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

kalbimdesiin

Üye
Sistem hata görmüş symbian 3 diğer çeşitli uygulamalar yerinde quickreboot veya restart programını yükle reset çek telefona

Tardu-M

Üye
    Konu Sahibi
Biraz açarmısınız,bunu nasıl yapacağım ? Bu konularda pek bilgim yok.

Emre-45

Emre-45

Üye
uzakdoğu malı derken çin malı telefon mu ? eğer değil ise 8 saniye basılı tutun kapama tusuna

Tardu-M

Üye
    Konu Sahibi
Uzakdoğu malı derken; telefon orjina değil. Dil ayarlarının en başında Malezce, Endonezce dilleri olduğundan öyle yazdım.Tabi çince filan da vardı. Türkçe olmayınca yazılım attırmıştık. Belki çin, belki de malezya üretimi.

Üstte kapatma tuşuna çok uzun süre basıyorum. Tepki vermiyor. Kilidi aç diyorum ama açamıyor.

Esasında telefon 2 tane. Diğerinde bir sorun yok.

kalbimdesiin

Üye
Tek çaren var şarj bitene kadar bekle kendi kendine kapansin telefon açılınca kendine gelir

----------Eklendi @ 23:10:45 ---------- Yazıldı @ 23:08:02 ----------

Yandaki kolu çekince açılmıyor mu kilit

Tardu-M

Üye
    Konu Sahibi
Yazılım yükletmeden önce yandaki kol çalışıyordu. Şimdi çalışmıyor. Ancak yazılım yüklemesinden sonra kilitleme mekanizması ekrandan oluyordu. sağa yönelik bir ok. Bu ok'u sağa doğru bir kez çekince açılıyordu.

Eğer şarz bitince açılır diyorsanız bir sorun yok o zaman. Şarz bitene kadar bekleriz. İnşallah bir aksilik olmaz.

kalbimdesiin

Üye
Yazılımla beraber slide unlock programı da yüklenmiş o program da hata yapmış olmalı onu sil telefon açılınca yada *#7370# ile soft format at hafızam temizlensin telefon açılır açılmaz formatı at program devreye girmeden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt