n8 kamerası için yardımcı olabilirmisiniz???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ertus

Üye
    Konu Sahibi
n8 kamerası için yardımcı olabilirmisiniz???
arkadaslar iyi aksamlar benim sorunum n8 resim cekme moduna geçirdiğim zaman ekranda siyah birşey cıkıyor normal ev ekranına gectıgım zaman bu siyahlık kayboluyor neden olabılır acaba bugün başladı yardımcı olabilimisiniz

Uruloki

Uruloki

Üye
fotoraflarda da çıkıyor mu çkıyorsa büyük ihtimal kameranın önünde bir şey olabilir he birde bugün başladı demişsin düşürdün mü yoksa bir program mı yükledin olmadı yeni yazılım yüklersin olmadı garantiye ver

ertus

Üye
    Konu Sahibi
evet fotograflardada cıkıyo dusme felan olmadı dun aksam 2 tane program yukledim ondan olabılırmı acaba
yenı yazılım yok görünüyo bende yükleyemedim

suat1111

suat1111

Üye
sen arka camı bi sil bence

ertus

Üye
    Konu Sahibi
sildim abi yuvarlak siyah bir sey cıkıyo

karasahinemre

Üye
ölü pixel olabilir çözümü yok :(

Uruloki

Uruloki

Üye
ölü piksel olsa daha önce çıkardı bence yüklediğin uygulamaları sil

Lacrymosa

Üye
Kamera lensine toz parçası yapışmış olabilir. Kamerayı açıp kameradan etrafa bakarken de o siyah zımbırtı var mı? Yoksa fotoğrafı çekip kaydettikten sonra mı geliyor?

ertus

Üye
    Konu Sahibi
Kamera lensine toz parçası yapışmış olabilir. Kamerayı açıp kameradan etrafa bakarken de o siyah zımbırtı var mı? Yoksa fotoğrafı çekip kaydettikten sonra mı geliyor?
evet bakarken hemde fotografı cektikten sonra görünüyo

Uruloki

Uruloki

Üye
yazdığına göre kamerayı açınca çıkıyor ama toz içine nasıl kaççak yani her yeri kapalı lensin

vito andolini

vito andolini

Üye
ölü piksel olamaz bence çünkü fiziksel bi durum yokmuş bi ön kamera arka kamera arasında geçiş yap bence düzelir

Lacrymosa

Üye
Kaçar. Benim telefonumunda kamerası tamamen kapalı. Kapaktan bağımsız ancak toz bir yolunu buldu ve kaçtı.

%99 ihtimalle lensinize toz yapışmış. 1-2 gün içinde kendiliğinden düşebilir. Arkadaşımın telefonuna da aynısı olmuştu. Kocaman bir toz yapışmıştı. Telefonu sallayıp duruyorduk toz düşsün diye. :D Ama 1-2 gün sonra kendiliğinden toz ordan ayrıldı. Biraz bekleyin. Gitmiyorsa servise vermelisiniz.

Ölü piksel aklınıza nerden geldi anlamadım. Sadece fotoğraf açınca mı ölü piksel oluyor? Ölü piksel hiçbir durumda görüntü vermez. Yani öyle bir şey yok. Ayrıca tarih boyunca ölü piksellerin bir arada birleşip bir yuvarlak yaptığı görülmemiştir. :D

FirstClasss

FirstClasss

Üye
kamerayı siyah bişeyin üzerine getirirsen siyah bişey çıkabilir :ehe
:d:

SilentOne

SilentOne

Üye
allahım yha :D

mucaht

Üye
Kamera lensinin önünde kapak var kamerayı açtığın zaman o kapak otomatik olarak açılır ve lens gözükür. Farkettin mi bilmiyorum ama bekli o kapak açılmıyo olabilir, bi dikkat et bakalım..

venusutarit

venusutarit

Üye
Kamera lensinin önünde kapak var kamerayı açtığın zaman o kapak otomatik olarak açılır ve lens gözükür. Farkettin mi bilmiyorum ama bekli o kapak açılmıyo olabilir, bi dikkat et bakalım..
O kapak bi ara benimkinde açık kalmıştı sonra kamerayı açıp kapattım düzeldi

karasahinemre

Üye
Kaçar. Benim telefonumunda kamerası tamamen kapalı. Kapaktan bağımsız ancak toz bir yolunu buldu ve kaçtı.

%99 ihtimalle lensinize toz yapışmış. 1-2 gün içinde kendiliğinden düşebilir. Arkadaşımın telefonuna da aynısı olmuştu. Kocaman bir toz yapışmıştı. Telefonu sallayıp duruyorduk toz düşsün diye. :D Ama 1-2 gün sonra kendiliğinden toz ordan ayrıldı. Biraz bekleyin. Gitmiyorsa servise vermelisiniz.

Ölü piksel aklınıza nerden geldi anlamadım. Sadece fotoğraf açınca mı ölü piksel oluyor? Ölü piksel hiçbir durumda görüntü vermez. Yani öyle bir şey yok. Ayrıca tarih boyunca ölü piksellerin bir arada birleşip bir yuvarlak yaptığı görülmemiştir. :D

telefon resmi çekerken milyonlarca görüntü oluşturur o kısımdaki pixel ölmüş olabilir normal bi durum ama düşürme falan olmamışsa durduk yere de olmaz :D

franzliszt

franzliszt

Üye
bu siyah nokta video izlerken yada başka bir fotoğraf açarken de varsa ölü pixel,, eğer foto programları yüklediysen onlardanda kaynaklı olabilir arkadaşların dediği gibi tozda olabilir düşürme sonucuda . birde video çekip bak o siyah oluşacakmıo zaman lens problemlide olabilir bir göster ama bencede toz gibi .obtüratör olamaz hiç çekmez ozaman :D

south

Üye
Aynı sorun bende de var. Kamerayı açınca ekranın bir tarafına siyah bir nokta geliyor. Fotoğraf çekince de fotoğrafta görünüyor. Ben servise göndermeyi düşünüyorum. Çok kötü bir durum bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt