N8 Kamera sorunu.....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yasin8544

Üye
    Konu Sahibi
N8 Kamera sorunu.....
Arkadaşlar Merhabalar,hiç bir sıkıntı yokken birden bire kameram simsiyah bir görüntü aldı.Foto ve Video kaydı yapamıyorum.program yüklemedim.Lens kapağı açılıp kapanıyor.ön kamera çalışıyor.yeniden symbian yükledim sorun gitmedi.başına böyle bir sorun gelen var mı ne yapmalıyım?

backwater

backwater

Üye
flashlamı yükledin yazılımı

FastBreaker

FastBreaker

Üye
servise götür istersen

RedFactions

RedFactions

Üye
Tekrar symbian yüklediğindede düzelmediyse bir servis eli değmesi lazım kardeşim

ANIL

ANIL

Admin
Arkadaşlar Merhabalar,hiç bir sıkıntı yokken birden bire kameram simsiyah bir görüntü aldı.Foto ve Video kaydı yapamıyorum.program yüklemedim.Lens kapağı açılıp kapanıyor.ön kamera çalışıyor.yeniden symbian yükledim sorun gitmedi.başına böyle bir sorun gelen var mı ne yapmalıyım?

suite ile mi yükledin? flash daha garanti olur.

yasin8544

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler cvplarınz için evet suit ile yükledim

ggokhan008

Üye
bencede flash at düzelmezse orjinali yükle ve servise götür kardeş

phoenix_

phoenix_

Üye
donanimsal bence servis baksin en mantiklisi

Hasan

Üye
kamerayla çalışan bi program yükle bakalım onda çalışacak mi

mirza42

Üye
muhtemelen yüklediğin bir cam programının yan etkisidir. programları karta yüklüyosan kartı çıkar bi dene

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Öncelikle geçmiş olsun umarım önemli bişiy çıkmaz.bence öncelikle bir hard atıp peşinden de temiz bir flash atmak gerek.olmazsa mecburen servis.

KxTR79

KxTR79

Üye
herhalde donanımsal servise gitmeli

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Kesinlikle donanımsal kaynaklı bir sorun. Yazılım vb. fayda etmez. Teknik Servis'e gitmesi gerekiyor.

kansubjk

Üye
benim n8 de de len kapağı çok az açılıyo ve resim karanlık çıkıyor:( lens kapağını sökebilirmiyiz acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt