N8 Kamera Siyah Ekran Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Tutasstes

Üye
    Konu Sahibi
N8 Kamera Siyah Ekran Hatası
Selam arkadaşlar,

Telefon da kamerayı açınca siyah ekran çıkıyor. Format attım, belle yükledim, sorun hala devam ediyor. Fotoğraf ve video çekilmiyor. Sadece ön kamera çalışıyor. Telefon şuana dek hasar görmedi. Böyle bir problem neden oldu bilmiyorum. Bir daha Nokia kullanmamaya yemin ettim.
Bu sorunu nasıl çözebilirim?

hizan

hizan

Üye
arkadaşım belleyi nereden alıp kurdun kimin bellesi bilgi ver. yardımcı olayım.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Belkide yazılımsal değil de teknik bir sorundur.

Tutasstes

Üye
    Konu Sahibi
Şu link de bulunan kurtuluş arkadaşımızın bellesini kurdum.
http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...rtulus40-belle-final-07-05-2012-a-606950.html

Bu sorun, format atmadan, belle kurmadan önce de vardı. Kameraya tıklayınca sadece siyah görüntü geliyor.

- - - Eklendi - - -

Belkide yazılımsal değil de teknik bir sorundur.
Teknik bir sorunun oluşması için, cihazın teknik olarak hasar görmesi gerekir öyle değil mi? Şuana dek herhangi bir hasar görmedi.

Tutasstes

Üye
    Konu Sahibi
Bu konu da destek olacak kimse yok mu?

ANIL

ANIL

Admin
daha önceden de vardı derken anna yüklüyken mi vardı? bence soft format at sonra flash atarak yazılımı yükle.

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Teknik bir sorun olması için cihazın illâ yere düşmesi, çarpması, sıvı temas etmesi vs... gibi durumlar şart değil. Bazen cihazlar durduk yere üretim kaynaklı olmak üzere sonradan teknik bir arıza meydana getirebiliyor. Benimde başıma geldi!

Arkadaşım sana tavsiyem rutin olucak çünkü başka bir yolu yok gibi! Garantisi varsa garantiye, yoksa deneyimli bir teknik servise vermen. Geçmiş olsun ...

veli123

veli123

Üye
evt arkadaşlar benim telefonuma da böyle oldu bir yardım ederseniz çok sevinirim

seymen_brs

Üye
aynı sorun bendede oldu durduk yere durup duruken kamerayı açtım siyah ekran sorun nerde kameramı bozuldu durup duruken varmı bilen ?

blackcemre

Üye
Benim 5230'da öyle olmuştu.Flash attım orijinal yazılım düzeldi.

Anil-D

Anil-D

Üye
hartta is gorur

Üst Alt