arkadaşlar öncelikle teşekkürler yardımcı olmaya çalıştığınız için bugun teknosaya gittim adama ölü piksel gibi bir şey var diyorum onlar ekranda sanıyo ve ekranda 5 tane olması lazımmış değişmesi için ama benim sorunum başka
nokia shop a gösterdim değişmesi lazım diyor aslında kimse de bir şey bilmiyor şuan için yeni güncellemeyi bekleyeceğim olmazsa servise vereceğim
durumu şöyle anlatıyım öncelikle sorun kamerada ve araştırmalarıma göre fotoğraf makinelerinde hot pixel ve sensörden kaynaklı ölü pikseller oluyormuş ve bunlar resime etkiyormuş ama benim resimlerimde sorun yok resimlerde herhangi bir piksel kaybı yok bu konuda rahatım ama şimdi kamera uygulamasını açtığımda vizörden görüntü görünüyor ya ISO modu otomatikte iken ve (karanlık bir ortamda daha çok belli oluyor) zoom yaptığımda üst köşede ve altta olmak üzere 2 piksel açık renkli görünüyor ekranda ama deklanşöre bastığımda resim çekildiğinde yani resimde piksel kaybı yok bir de ISO yu düşük orta veya yüksek yapınca da bu sorun yok sadece otomatik ayarda öyle
anlamadım gitti genpa servisine gittim bugun adam ver bakalım dedi ben de vermek istemiyorum ilk defa elektronik bir aletimde sorun çıktı nazar mı değidi nedir
güncelleme çıksın bilgilendirme yapacağım
bir de telefonda sigorta da var bu cepkask mıdır nedir ondan yani cihazı değiştirme gibi hiç mi istekte bulunamam