N8 kablolu mouse

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
everest sm-3215 mouse bağladım sorunsuz çalışıyor

webplayer

webplayer

Üye
Microsoft marka kablosuz farem var. N8'e OTG'den bağladığımda sorunsuz bir şekilde çalıştırıyor.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
önerileriniz için teşekkürler ama sorunum tam anlaşılmadı galiba tek fare ya da tek klavye de sorunum yok ikisini aynı anda taktığınızda çalışıyor mu onları soruyorum "Trust Wireless Klavye Mouse Set 16609" Arkadaşım ben bunu C7 de denedim çalıştı.''
Bu arkadaşın yazdığı gibi set olarak ama Trust markayı sevmiyorum microsoft - logitech - vsvs.. deneyen var mı set olarak ve model belirtirseniz sevinirim...

SilentOne

SilentOne

Üye
way be otg baqlanınca çalışıyormu he şaşırdım walla D:

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
[sıze=3]önerileriniz için teşekkürler ama sorunum tam anlaşılmadı galiba tek fare ya da tek klavye de sorunum yok ikisini aynı anda taktığınızda çalışıyor mu onları soruyorum "trust wireless klavye mouse set 16609" arkadaşım ben bunu c7 de denedim çalıştı.''[/sıze]

[sıze=3]bu arkadaşın yazdığı gibi set olarak ama trust markayı sevmiyorum microsoft - logitech - vsvs.. Deneyen var mı set olarak ve model belirtirseniz sevinirim...[/sıze]

önerisi olan varsa bu sorum halen gğnceldir????

gemiadami

Üye
microsoft wireless mobile mouse 1000 modelini bağladım fakat bir süre sonra farenin imleci çalışmıyor.

omalesen

Üye
elimde logitech m 305 kablosuz mouse war n8 OTG ile bağlıyorum tanıyor ancak mouse imleci ekranda gözükmüyor acaba nedendir yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt