N8 kablolu mouse

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
N8 kablolu mouse
arkadaşlar bende şu an iki tane mouse var biri normal kablolu mouse biride wirelees mouse şimdi ben kablolu mouse'u otg ile bağladığımda 'desteklenmeyen usb cihaz cihaz bağlantısını kes' hatası veriyor ve kablosuz mouse'un o küçük pcye takılan parçasını takıyorum otg ile yine aynı hatayı verio bunun bi çaresi yokmu ?????? :hmmm

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
mouse bağlayınca ne olacak.

mahir_tanir

mahir_tanir

Üye
ayni hatayi bendede verdei bir turlu cozemedim buyuk bir ihtimalle mausun markasina gore oluyor microsoft mauslar sorunsuz calisiyor..

--------------- Ekleme ---------------

basimiz goge erecek

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi

arkadaşım bende diodum arkadaşlara mouse bağlayınca ne olcak diye ama kablosuz mouse ile bağlansa kötümü olur koy masanın üzerine istediğin herşeyi yap ayrıca ben bunun nasıl yapılacağını sormuşum bağlayınca ne olup olmuycağı bana kalsın nasıl yapılcağını biliosan cevapla arkadaşım :oke:

ayni hatayi bendede verdei bir turlu cozemedim buyuk bir ihtimalle mausun markasina gore oluyor microsoft mauslar sorunsuz calisiyor..

basimiz goge erecek
arkadaşım peki mesela usb flahsları fat biçimine çevirirsen görüyo acaba bunlar içinde bi çözüm yolu yokmu n8 in bunları görmesi imkansızmı ??

matanist

matanist

Üye
Bence kablosuz mouse lerde bluetooth olanları destekleyior wireless olanları desteklemiyor olabilir. Yani hangi teknolojili ürünleri desteklediğini bilmek lazım telefonun. Daha öncede bir arkadaş wireless li bir mouse u denemişti olmadı... Ama bluetooth olanlar oluyormuş...

SilentOne

SilentOne

Üye
bluetooth fare ve klawyede çok pahalı yha en ucuzu 120 den aşaqı deqil

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
Bence kablosuz mouse lerde bluetooth olanları destekleyior wireless olanları desteklemiyor olabilir. Yani hangi teknolojili ürünleri desteklediğini bilmek lazım telefonun. Daha öncede bir arkadaş wireless li bir mouse u denemişti olmadı... Ama bluetooth olanlar oluyormuş...
ama wirelees mouse'un o küçük parçasını otg ile görse çalışacak,bence önemli olan o küçük parçayı görmesi n8 in :hmmm

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
ben bağladım hem de wireless özellikli küçük alıcısı vardı ama 1 dk sonra dondu :)

berkayevs4

berkayevs4

Üye
benim microsoft kablolu çalışmadı ayrıca nabıcaksınız diyen arkadaşa söylüyorum kendi telefonunda yok diye kıskanmasın belki xxx izlicem adamın namahrem bölggesini kapıcam töbe töbe ya..

• Beğen
Tepkiler: suat1111
osmaan48

osmaan48

Üye
bluetooth fare ve klawyede çok pahalı yha en ucuzu 120 den aşaqı deqil
kipada küçücük ve çokta sempatik mouse lar var aldım dendim sorunsuz çalışıo ve fiyatı sadece12tl ama kablolu olanlar

cabal21

cabal21

Üye
daha önce a4 kablolu mouse bağlamışım çalışmıştı. Bu konuyu görünce direk kablosuz (wireless) microsoft mouse'u denedim o da sorunsuz çalıştı.

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
daha önce a4 kablolu mouse bağlamışım çalışmıştı. Bu konuyu görünce direk kablosuz (wireless) microsoft mouse'u denedim o da sorunsuz çalıştı.
o küçük parçayı otg ile bağlayıp çalıştırdın dimi arkadaşım ??

cabal21

cabal21

Üye
doğrudur. ilk ara kabloya taktım sonrada o kabloyu telefona direk çalıştı sorunsuz.

matanist

matanist

Üye
Bu otg nin artık destek kılavuzu lazım :D Neler destekliyor neler desteklemiyor bir kılavuz şart. Hani pc ye birşeyler alırken N8 e de destekli olanları bulup almak gerekiyor :D (Denemek en güzeli ama malum herşeyi deneyip alamayız kutusundan bile çıkartmıyorlar bazı ürünleri :D ).

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
Bu otg nin artık destek kılavuzu lazım :D Neler destekliyor neler desteklemiyor bir kılavuz şart. Hani pc ye birşeyler alırken N8 e de destekli olanları bulup almak gerekiyor :D (Denemek en güzeli ama malum herşeyi deneyip alamayız kutusundan bile çıkartmıyorlar bazı ürünleri :D ).
bencede öyle olsun :ehe:ehe:ehe:ehe

berkayevs4

berkayevs4

Üye
Yapamayanlara Söylüyorum.
Yapılan yanlışlık once mouse yi arakabloya takmaları yanlıştır.
Önce uzatma telefona takın sonra ise mouse yi takın en başta bende öyle sandım ama oluyor.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
yav arkadaşlar wireless fare-klavye setini aynı anda çalıştırabilen varsa marka model yazabilirmi satın alabileceğimiz link???
Microsoft'un klavye faresi çalışıyormuş ama her modeli değildir model ne acaba??

semiko

Üye
yav arkadaşlar wireless fare-klavye setini aynı anda çalıştırabilen varsa marka model yazabilirmi satın alabileceğimiz link???
Microsoft'un klavye faresi çalışıyormuş ama her modeli değildir model ne acaba??
"Trust Wireless Klavye Mouse Set 16609" Arkadaşım ben bunu C7 de denedim çalıştı.

esatgelmedi

Üye
hp 2.4 GHz wireless optical mause taktım gayet güzel çalıştı 20-30 tl civarı tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt