N8 japonca karakter desteği konusunda yardıma ihtiyacım var...!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EngineerRVI

EngineerRVI

Üye
    Konu Sahibi
N8 japonca karakter desteği konusunda yardıma ihtiyacım var...!
Değerli arkadaşlarım telefonum için acilen japonca karakter desteğine ihtiyacım var birçok yere baktım ancak hiç biryerde bulamadım.Telefondaki dil seçeneklerine ek olarak istenilen dil yükleme yapılabiliyor mu?Yardımcı olursanız gerçekten çok memnun olurum.Saygılar..

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Japon Product Code ile Flash atman lazım; ki bu sefer de Türkçe gider :D Yani ikisinin de olduğu bir product code lazım; ki yok diye biliyorum..

Gurkan911

Gurkan911

Üye
Bildiğim kadarıyla japonyada nokia satışları durduruldu. japonca desteğide ücretli olarak özel firmalar tarafından veriliyor. en azından 5800 için böyleydi.

EngineerRVI

EngineerRVI

Üye
    Konu Sahibi
verdiğiniz bilgiler için sağolun arkadaşlar.Bugun Nokia yı aradım istanbuldaki merkez; bana Türkiyede böyle bi yüklemenin yapılamayacağını, telefonda oluşacak sorunu üstlenmediklerini söylediler.Anlam veremedim.Sonuçta aynı ürün başka bir ülkede üretilen telefonun dil dışında ne farkı olabilir yada neden sorun çıkarma ihtimali olabilirki?Daha sora bende oturduğum yerde Denizlideki nokia shop u aradım, teknik servise bagladılar görevli 30 lira karşılığında bunun yüklemesinin yapılabildiğini ancak Türkçenin diller arasında olmıcağını söyledi. aynen orçunun söylediği gibi... bu bi çelişki midir?:D biri başka konuşuyor biri başka.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt