N8 iyice kendinden soğuttu!....Bi bakın isterseniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi

---------- Eklendi @ 13:33:29 ---------- Yazıldı @ 13:31:05 ----------

bu işlem çok uzun sürüyor mu peki ?(dediğim gibi hiç yapmadım)

---------- Eklendi @ 13:34:09 ---------- Yazıldı @ 13:33:29 ----------

bluetooth kısmında uzak sım modu açıkmı! ondanda yapar.
açık ama yine aynı hem kaplıyken de aynı

---------- Eklendi @ 13:35:22 ---------- Yazıldı @ 13:34:09 ----------

ostum zaman kaybetme direk flash at olmassa go to the tecnic services

yapacak bişey yok dostum başa gelen çekilir

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
hiç yapmadıysan nsekiz e pm at internetin hızlıysa dosyaları indirme süren kısalır .. nsekiz e pm at teamwiever dan yardımcı olur

Konu Sahibi

anladım öğrenci olduğum için sürekli olmasada lazım oluyor bana o yüzden olmazsa servise yollarım gibi geliyor.ayrıca n8lerin ilk partilerinde bu tür sorunlar mevcuttu bildiğim kadarıyla ve ben son partilerden almıştım ama sonuçta yine de sorun çıkmayacak diye bişey yok değil mi?

---------- Eklendi @ 13:42:38 ---------- Yazıldı @ 13:38:26 ----------

arkadaşım verdiğin bilgi için teşekkürler öncelikle flash atmadım ama deniyeceğğim en kısa zamanda +daha garantisi duruyor ve ben turkcell den almıştım ve sigortalatmıştım telefonu aylık belli meblağda ücretle öyle bir hizmeti varmış olmazsa oraya veririm heralde ayrıca ben fethiyede oturuyorum fethiyede teleservice var mı bilmiyorum.ayrıca dediğin gibi kvk ve genpayı bende pek sevmem

---------- Eklendi @ 13:43:15 ---------- Yazıldı @ 13:42:38 ----------

flash da olmadıysa tek çaren servis malesef

maalesef

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
son çaren o kalmış zaten bir dene bakalım

o zaman turkcell bayisine gideceksin sigortadan dolayı ücretsiz de yapabilirler.teleservice izmir'de var sana en yakın.olmadı oraya yollayacaklar.

Konu Sahibi
arkadaşlar flash denedim başarılı bir şekilde ancak sorun hala devam ediyor iyice canımı sıktı

telefonunu izmir teleservice'e yönlendir kargo ile..turkcell bayii vasıtasıyla.en iyi çözüm bu..yazlım ile de düzelmediyse..

Konu Sahibi
acaba turkcell den telefon değişimi mi talep etsem?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...