kerem.krmoglu
Üye
-
Konu Sahibi
-
n900 a android yükleniyor...nokia androide geçmez o kullandığın tlf hep symbian kalacak sat onu android al
- - - Eklendi - - -
nokia androide geçmez o kullandığın tlf hep symbian kalacak sat onu android al
Nokia'nın android'e geçmesi nokia'nın batması demektir. Zaten android olsaydı adı nokia değil samsung olurdu. Buda nokia'nın farkı zaten. Samsung telefonların yani ucuz samsung'ların donanımı çok kötü.
n900 a android yükleniyor...
Linux tabanlı telefonlara yükleniyor.
takoz vari bi telofon olan 5800 kullanıyorsun bi de üst segment telefonlara laf atıyorsun. gerçi dogru kedi ulaşamadığı ciğere mındar der. ayrıca herkez kullanamaz o telleri onu geçtim telin ne işi var yerde? elde taşıcaksın onu arkadaşım yere atmayacaksın.
Gösteriş meraklısı bir toplumda herkes ihtiyacı olan telefonu almaz. 2 sene önce tüm ihtiyaçlarımı karşılayacak telefon olarak 5800 vardı. Ve hiç pişman değilim aldığıma. Sağlam ve gayet stabil. 5 senelik telefon ile sizin android telefonu karşılaştırıyorsan demekki nokia doğru bir iş yapmış. Halen o telefonu konuşabiliyorsunuztakoz vari bi telofon olan 5800 kullanıyorsun bi de üst segment telefonlara laf atıyorsun. gerçi dogru kedi ulaşamadığı ciğere mındar der. ayrıca herkez kullanamaz o telleri onu geçtim telin ne işi var yerde? elde taşıcaksın onu arkadaşım yere atmayacaksın.
5800'lar samsung'un orta fiyatlı telefonlarına fark atar. Samsung'un orta fiyatlı telefonlarında bada işletim sistemi veya android 2.1 yüklü ve hiç bir oyun, uygulama vs yok.
Gösteriş meraklısı bir toplumda herkes ihtiyacı olan telefonu almaz. 2 sene önce tüm ihtiyaçlarımı karşılayacak telefon olarak 5800 vardı. Ve hiç pişman değilim aldığıma. Sağlam ve gayet stabil. 5 senelik telefon ile sizin android telefonu karşılaştırıyorsan demekki nokia doğru bir iş yapmış. Halen o telefonu konuşabiliyorsunuz
Ayrıca üst segment telefon alırsam da damacana plastiğine sahip telefon olmayacağı garanti. Eylül ekim ayında çıkacak olan wp8li telefonlardan alırım.
Ayrıca ulaşılmaz dediğin telefon 1200 1300 lira aralığında ikinci elden bulunur. 1800 lira maaş aldığım içinde hiç ulaşılmaz bir fiyata sahip değiller. Kedi ciğer ilişkisi boşa çıktı yani.
Ayrıca elinden düşmeyecek diye bir kural mi var. Düşünce sağdan soldan parça kırılması gayet normal bir durum diyorsun yani 2000 liralık telefonlar o kadar sağlam !
ben herhangi bir kıyaslama yaptım mı arkadaşım? telin yere düşmesinden bahsettim di mi? önce okuyup sonra yorum yapsak ne güzel olucak.
yukarda yazdım önce okuyup sonra msj yazalım ben kıyaslama falan yapmadım. senin 2cmlik tel yere düşşe ne olur düşmese ne
ayrıca para konusundan falan da bahsettim. sen ne almak istiyorsan onu al o seni bağlar başkasını değil ama diğerlerine de çamur atma istersen nasıl olur sence?
çamur mu ? Takoz vari kedi ulaşamadığı ciğer gibi laflar benim lafım değilmi.
Kendinle çok çelişiyorsun arkadaşım.
ben herhangi bir kıyaslama yaptım mı arkadaşım? telin yere düşmesinden bahsettim di mi? önce okuyup sonra yorum yapsak ne güzel olucak.
yukarda yazdım önce okuyup sonra msj yazalım ben kıyaslama falan yapmadım. senin 2cmlik tel yere düşşe ne olur düşmese ne
ayrıca para konusundan falan da bahsettim. sen ne almak istiyorsan onu al o seni bağlar başkasını değil ama diğerlerine de çamur atma istersen nasıl olur sence?
Gerek yok arkadaş telefonundan memnunmuş buraya gelip laf atıp bizim telefonları övüyor çok takoz vari diye.
Üst segment telefonlara laf atıyorsun demişsin ya. Hatırladın mı? Ben de onu açıklıyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?