doctorrr
Üye
malesef bunun için N9 almanız gerekiyor
güncellemenin içeriği çok fazla olmaz diye düşünüyorum portlanan müzik çalar yeni tarayıcı ve performans düzeltmeleri olur...
abi sen yetkilş servis görevlisi olmayı düşündünmü

malesef bunun için N9 almanız gerekiyor
güncellemenin içeriği çok fazla olmaz diye düşünüyorum portlanan müzik çalar yeni tarayıcı ve performans düzeltmeleri olur...

Hiç bir zaman HTML5 zamanı olamayacak.HTML5 flash gibi olamaz.Ayrıca oyun uygulama konusunda Symbian yetersiz bunu kabul etmemiz gerekli.Sizin için yeterli olabilir ama bu gerçeği değiştirmez.Ayrıca günümüzde telefon iletişim aracı demek olsa bile akıllı telefon demek sadece iletişim aracı demek değildir...
- - - Eklendi - - -
Dediğim gibi sana yetiyordur.Bu oyun sıkıntısı olduğunu değiştirmez.Zaten eleştirilen kesim zaten oyun var yeter diyip bilgisizce yönlendirenlerde.
Oyun sıkıntısı denen bir kavram yok, bu bir oyun makinesi değil ki vaat edilen kadar oyun çıkmıyor deyip kötülemek saçma olur, bu bir akıllı telefon, telefonun ilk işlevi iletişimdir onu sağlar yanına da ekstra olarak multimedya desteği verir oyun film müzik internet kamera gibi ama oyun kısmını abartıp bir oyun konsolu muamelesi yapıp yüzlerce oyun beklemek bilgisizliğin dik alasıdır.
Zaten oyun isteyen ya oyun konsolu ya a iphone öneriyoruz, bazı kesimler gibi her tavsiye isteyene anroid yada iphone tavsiye etmiyoruz, ne için kullanacaksa ona göre yönlendiririz, tekrarlıyorum oyun sıkıntısı yok çünkü kimse ayda 50 tane HD oyun vaat etmedi 30-40 civarı var, illa ben oyun oynamadan yapamam diyorsa satsın telefonu psp alsın oyuna doysun.
Ne saçma bir mesaj bana 5 oyun yeterken sana 500 tane yetmeyebilir o yüzden oyun uygulama yetiyor diyenlere yetiyordur sana yetmiyorsa bunu genelleme yapamazsın sora senin de kaynanana beddua ederler.
Şimdi sen oyun yeterli diye genelleme yapamazsın ama bir oyun az diyebiliriz.Sebebini de söyleyeyim çünkü Symbian'da diğer sistemlere oranla -diğer akıllı telefon modellerine yani- oyunun az olduğu bir gerçek.Bu durumda biz Symbian'da oyun az diyebiliriz bu kişisel bir görüş olmaz ama gidipte yeterli diye genelleyemeyiz çünkü bu kişisel bir görüş.Zaten arkadaş uygulama-oyun'un yetersizliğinden bahsetmiş hala üstüne üstüne oyun yeterli denir mi...
Oruç biraz etkilemiş.Diğer yorumlarıma bak. Hem o son yazdığımdan nasıl yeterli değil dediğimide çıkardın anlamadım. allah orucunu kabul etsin.
KArdeşim kusura bakma ama sen iyi misin ? Ben oyun uygulama yeterli demedimOruç biraz etkilemiş.Diğer yorumlarıma bak. Hem o son yazdığımdan nasıl yeterli değil dediğimide çıkardın anlamadım. allah orucunu kabul etsin.

android rahat ama sıkıcı bir sistem.symbian kullanması zor ama daha zevki çünkü zor.bence böyle
kullanabilite açısından en rahatı ios ve belle![]()

rahat derken kullanımı kastetmedim
Yapma bunu.Symbian Android'e göre çok daha kolaydır.Gerek kullanımı gerekse ek işlemler açısından.Tabi bu eğlenceli olmasıyla osuyla busuyla alakalı değil.
olanaklar biraz daha fazla gibi.rahat derken kullanımı kastetmedimolanaklar biraz daha fazla gibi.

üzgünüm mobil olduğum için biraz üşengeçlik yapmışım.
Symbian kullanması zor demişsinde![]()