n8 internet ayarları

Sponsorlu Bağlantılar

23palulu23

23palulu23

Üye
    Konu Sahibi
n8 internet ayarları
geçen hafta bazı programlar nedeniyle hedeflerden turkcell interneti sildim ama şimdi tekrar geri yükleyemiyorum. Bilgisi olan paylaşırsa gerçekten çok makbule geçecek. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ayarlar>bağlantı>ayarlar>ağ hedefleri>internet>seçenekler>yeni erişim noktası>evet de>mobil veri..buraya operator adını yazabilirsin...bildiğim yol bu

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Turkcell > Online İşlemler (sağ üstte) > Bireysel > Giriş yapıp > Hat işlemleri > Cihaz ayar gönderimini deneyin. Olmadıysa size en iyi yardımcı olcak 444 3 665 Nokia Destek Hattı

23palulu23

23palulu23

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlar>bağlantı>ayarlar>ağ hedefleri>internet>seçenekler>yeni erişim noktası>evet de>mobil veri..buraya operator adını yazabilirsin...bildiğim yol bu

kardeşim çok sağol ama dediğin yol işe yaramadı. Yaptığım yeni hedef ile internete giremiyorum. Bağlantı kurulamadı diyor..

----------Eklendi @ 21:18:47 ---------- Yazıldı @ 21:16:43 ----------

Turkcell > Online İşlemler (sağ üstte) > Bireysel > Giriş yapıp > Hat işlemleri > Cihaz ayar gönderimini deneyin. Olmadıysa size en iyi yardımcı olcak 444 3 665 Nokia Destek Hattı

çok sağol. Bir arkadaşdan 8050 yi ara tavsiyesi aldım . Sence işe yarar mı ??

erdgnblt

erdgnblt

Üye
kardeşim çok sağol ama dediğin yol işe yaramadı. Yaptığım yeni hedef ile internete giremiyorum. Bağlantı kurulamadı diyor..

----------Eklendi @ 21:18:47 ---------- Yazıldı @ 21:16:43 ----------

çok sağol. Bir arkadaşdan 8050 yi ara tavsiyesi aldım . Sence işe yarar mı ??

8050 değilde 444 3 665 de kesin sorunun çözülür. Nokia nın orjinal teknik destek hattıdır. Akşam 6 ya kadar açık unutma :)

bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
ben format attım hard

Takipçi Satın Al

Üst Alt