N8 ine EasyBusy, IONbattery ve voxtrack programını yükleyeceklerin dikkatine

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

calfagri

Üye
    Konu Sahibi
N8 ine EasyBusy, IONbattery ve voxtrack programını yükleyeceklerin dikkatine
Arkadaşlar telefonumu normal bir şekilde kullanıyordum ve bi kaç program yüklememden sonra bazı sorunlar çıktıgını gördüm . öncelikle bu sorun çıktı ekranın sag tarafında mavi sayılar var ve sürekli değişiyor ve digeri ekranın tam ortasında sarı bi resim var ,bazı uygulamaların renkleri gitti bazıları mavi oldu bazılarının yarısı silindi hepsini resimlerle gösteriyorum .

Bu sayılar ve sarı simge(birde neden sürekli burda baglantı işareti çıkıyor , sürekli internette baglımı kalıyor anlayamadım )

Uygulamalar mavi oldu ve nfs nin yarısı silindi.

Burdada uygulamalar siyah a döndü

Ve buda yükledigim programlar bundan önce hiç böyle bir şey yoktu bunları yükledikten sonra oldu .

Bu programların haricinde birde N-Desk diye bir uygulama yüklemiştim arayüzü değiştiren ondan olabilir diye sildim ancak düzelmedi.
Bir arkadaşımızında 5800 ının sag tarafında sayılar çıkmış , bir arkadaşımız programlarda virüs olabilir demiş . maxicepten başka yerden indirme yapmayın demiş. ben bu programların hepsini maxicepten indirdim ve birde bunları kurarken imzalayıp kurdum.Acaba ondanmı oldu diye şüpheleniyorum.

Bu sorunun çözümü ne olabilir ve çözümü nedir , telefona ne gibi zararı vardır .ben ve benim gibi arkadaşların yardımınıza ihtiyacı var lütfen yardımcı olurmusunuz?

NOT : bu programları yükleyecek arkadaşlar için : Eger Ionbattery ve voxtrack promramlarını yüklerseniz uygulamalarızdan bazıları maviye dönecek ve bazıları kararacak veyahutta yarısı silinecektir. Ekranın sag üst köşesinde bir sayı modülü oluşacak ve sürekli çirkin bir görüntü oluşacaktır(bkz. 2. ve 3. resim).Egerki EasyBusy programını yüklerseniz telefonunuzun ortak yeride bir sarı simge çıkacaktır(bkz. 1.resim ), Yükleyecek arkadaşların dikkatine.

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Hepsini inceledim; yarısı yaşadığım sorun; telefonu kapatıp açınca düzeliyor; bir kısmı temadan; bir tanesi de ; şu ana ekranda yukarıdaki sarı simge, kullandığın bir programdan dolayı... Advanced Call Manager olabilir. Tema değiştir, Kapat aç, format at, Flash at, Servise gönder.
Sıra klasik :D

--------------- Ekleme ---------------

Şu sayı çıkma olayını bir kere daha görmüştüm ayrıca; hala çözebilmiş değilim..

accman

accman

Üye
abi yıllardır nokia kullanırım bi sorun oluyosa kapat aç bi azımsanmayacak bi ihtimalle çözülüyo sorun..

umarım senin de basit bişeydir..theORCUN abimiz prosedürü anlatmış zaten..kolay gelsin

Uruloki

Uruloki

Üye
tahminim bir program yüklemiş mavi sayılarda cpu yükünü gösteriyor olabilir diğerleri içinse orçuna katılıyorum ama flashdan ziyade yapamazsan ovi suite ile yedekleme yapmadan yazılımı tekrar kur

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
kardeş tavsiyem hiç kafanı kurcalamadan format at depo hafızayı biçimlendir sarjın dolu olmasına dikkat et formattan sonra düzelecektir hala olmassa ya kendin yada serviste yazılımı güncellet servisi tercih etmeni öneririm kendin deneme sinirini asabını bozma...iyi forumlar...:oke:

calfagri

Üye
    Konu Sahibi
ORCUN Arkadaşımızın dediklerini yaptıktan sonra sorunu halletmiş bulunmaktayım .Telefonu kapatıp açtım temayı değiştirdim düzelmedi . bende daha sonra programları sildim sorun düzeldi , birde burda paylaşmak istiyorum bu programları yükleyecek arkadaşlar için : Eger Ionbattery ve voxtrack promramlarını yüklerseniz uygulamalarızdan bazıları maviye dönecek ve bazıları kararacak veyahutta yarısı silinecektir. Ekranın sag üst köşesinde bir sayı modülü oluşacak ve sürekli çirkin bir görüntü oluşacaktır(bkz. 2. ve 3. resim).Egerki EasyBusy programını yüklerseniz telefonunuzun ortak yeride bir sarı simge çıkacaktır(bkz. 1.resim ), Yükleyecek arkadaşların dikkatine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt