N8 inceleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gitarsist

gitarsist

Üye
    Konu Sahibi
N8 inceleme
s.a.

bugün Türkcell TİM'e gelen N8'i inceleme fırsatı buldum ve hemen yazayım dedim :D
N8 ile İphone 4 yan yanaydı ondan karşılaştırmak kolay oldu.
telefonu elini alınca sanki yere atsan kırılmaz gibi bir his veriyor. Gerçekten sağlam bi telefon. Ekranının dokunmatiği iphone 4 kadar iyi. Kamerası iyi. Renkler çok canlı. Ana ekranlar arasında geçişler de hızlı. Bir kaç örnek fotoğraf çektim. Bunlar üzerinde multitouch özelliğini denedim ve yaklaştırma hızı gayet iyi. Hız demişken cihazda gayet hızlı. Bazı yorumlarda sim kart yavaşlatabiliyor gibi şeyler görmüştüm. Bu cihazda da doğal olarak sim kart takılı değildi belki de bundan hızlı olabilir. Telefonu elime alınca ilk işim uygulamalara girmek oldu. NFS Shift oyununu açtım. Arka planda toplam dokuz adet uygulama çalışıyordu ve gayet hızlıydı. Yalnız şu dikkatimi çekti oyunu oynarken arka plana almak için menü tuşuna basınca iki-üç saniyelik bi bekleme oldu bilmem başkalarında da bu oluyor mu. Cihazı çok inceleme vakti bulamadım. Son olarak klavyeyi denemek için mesaj yazma bölümüne girdim. O dokunmatikle o klavye birleşince çok rahat yazılıyor. İncelemem bu kadar. Çok vaktim olmadığı için ayaküstü bi inceleme yaptım.
İlk defa bi inceleme yaptım. Eğer yeterli bilgi yazamadıysam affedin.

Not: Beylikdüzün'de oturuyorum. 5M Migros içinde bulunan Türkcell TİM'de inceleyebilirsiniz.

İyi akşamlar...

Uruloki

Uruloki

Üye
valla o kısacık zamanda süper inceleme yapmışsın helal olsun bide iphone yandaşlarıda bunu açıksa görse telefon gerçekten hızlı çalılıyır aslında hee bide kendin itiraf etmişsin 9 uygulama ve hd bir oyun olsun 2 snlik bekleme pcde media player açıkken açması uzun sürüyor

gitarsist

gitarsist

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim.

--------------- Ekleme ---------------

zaten bazı sorunlar da inşallah güncelleme ile ortadan kalkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt