N8 İn GÜCÜ : Bu Video Yu Sizinle Paylaşmak İstedim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
    Konu Sahibi
N8 İn GÜCÜ : Bu Video Yu Sizinle Paylaşmak İstedim
Nokia'nın akıllı telefonu N8 kullanılarak, 1428 metre karelik dev perdede film oynatıldı. Böylece şirketin yeni bir rekora imza atmasına yardımcı oldu.
Rosengrad (gündüz çekimi)
İsveç'in Rosengard şehrinde yapılan rekor denemesinde, şirket, 51 metre genişliğinde ve 28 metre uzunluğundaki dev sinema perdesini geniş bir apartmanın ön cephesine iki adet vinç yardımı ile astı. Ardından her biri 140 kiloluk dört adet XLM HD30 projektör N8 telefona bağlandı ve telefondaki "Pers Prensi" filmi bölge sakinlerine HD kalitesinde gösterildi.

Rosengrad (gece çekimi)
Perdenin önünde toplanan 1500 kişi ve evlerinin balkonundan izleyen 1000 kişi ile bundan önceki dev perde ile gösterim rekorunu geride bıraktı. Önceki rekor, Pinewood Stüdyosu tarafından İngilitere'nin Middlesex ilçesinde 73,1 metre genişliğinde ve 18,3 metre uzunluğundaki, toplam 1338 metrekarelik perde ile kırılmıştı.

İŞTE VİDEO :

BİR TEŞEKKÜRÜ ÇOK GÖRMEYİN :oke:

• Beğen
Tepkiler: jipien, ash54, Anatomy ve 9 diğerleri

americanboy

americanboy

Üye
güzelmiş ama n8 idare eder wave ise muhteşem

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
    Konu Sahibi
herkes kendi sevdiği telefonu övüyor :)

SilentOne

SilentOne

Üye
yapma be n8 tur bindir ama wave işlemcide bindirir o ayrı

devilmy

devilmy

Üye
wawe işletim sistemi çok basıt duruyor android olsa bırseye benzer ama bada :)) o kadarda iyi değil

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
    Konu Sahibi
dedimya herkese kendi sevdiği telefon güzel geliyor :)

turgut1974

Üye
s8500 çok güzel bir telefon eşim kullanıyor.bende nokia n97 kullanıyorum fakat s8500 gerek gece fotoğra gerekse video çekimi bakımından n97 den çok çok iyi HD kalitesinde video çekimi var. işletim sisteminde bi sıkıntı yok . ve artısı işlemcisi 1 GHZ . benim merak ettiğim nokia n8 de samsungun bu kalitesini yakalayabildimi.test etme imkanı bulan varsa paylaşırsa sevinirim.

SilentOne

SilentOne

Üye
n8 saqlam tel zaten öğrendiqime gore işlemcisi 1ghz gücünde çalışıyormuşş

ash54

ash54

Üye
müthiş bişey bu N8 farkı bir kez daha ortada

mavrick

mavrick

Üye
wawe işletim sistemi çok basıt duruyor android olsa bırseye benzer ama bada :)) o kadarda iyi değil

herkesin zevki farklıdır,badanın kotu oldugu falan yok,symbian ilk cıktıgına neye benziyodu bilen bilir:ehe hem bu arada badayı ele alıp bakanlar badayı öğrendik zannediyolar,suanda bada bir cok isletim sisteminin program yükleyerek anca yapabildiği birçok özelliği var

--------------- Ekleme ---------------

güzelmiş ama n8 idare eder wave ise muhteşem

n8 iyi telefon abi nokia artık eski nokia değil eğer senin için telefonda hız onemliyse tabiki wave ama eğer kameram daha iyi olsun diyosan n8

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sağlamlık ve dayanıklılık konusunda nokia 1 numaradır,göreceli olarak galaxy s olsun wave olsun şuan için n8 e rakip oluyor gözüksede inanın 2 yıl sonra hala n8 sapasağlam durur ama ne galax s nede wave piyasada zor kalır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...