n8 in flaşını yakalım acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zübük64

Üye
    Konu Sahibi
n8 in flaşını yakalım acil yardım
arkadaşlar n8 var ama flaş devamlı yanmıyo tamam zexon flaş ama fotograf çekerken nasıl yanıyo madem devamlıda yanar bi çaresi vardır bence bi yardım etseniz herkese teşekkürler

farukbekl

farukbekl

Üye
n8 flashı sadece fotoğraf çekilirken yanar. zexon flash sürekli yanmaya gelmez. yoksa öyle bir program çıkar yada tuş kilidine 2 saniye kadar basılı tuttuğunda yanardı.

codblackops2

codblackops2

Üye
DÖk üzerine benzin yak gitsin

FastBreaker

FastBreaker

Üye
şarjı yetmez,araba farları xenondur mesela sürekli yanar

trontr

Üye
şarjı yetmez değil yeter de o flashın yanması için yüksek voltaj gerekiyor. Oyüzden önce bir kondansatörün doldurulması lazım. Flash patlayınca boşalıyor komdansatör. Biraz beklemesi gerekiyor trkrar dolması için. Ayrıca sürekli yansa bile o lambanın dayanabileceğini sanmıyorum

cyber

cyber

Üye
hayır araba farları zexon dur n8 deki xenon dur

tarxhn

tarxhn

Üye
al eline fener onu yak sende rahatla n8de rahatlasın

mkkozanmk

Üye
c6-01 de tuş kilitine basılı tutunca sürekli yanıyor ya daOvi de flash light diye program var on onunla sürekli yakılabilir

boyabatlı

boyabatlı

Üye
güleyimi ağlayayımmı karar veremedim adamlar 808 iki flaş koydular sırf videoda ışık yansın xenon sürekli açık kalamaz diye biz daha hala program ariyoruz

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
slant1111

slant1111

Üye
şarjı yetmez değil yeter de o flashın yanması için yüksek voltaj gerekiyor. Oyüzden önce bir kondansatörün doldurulması lazım. Flash patlayınca boşalıyor komdansatör. Biraz beklemesi gerekiyor trkrar dolması için. Ayrıca sürekli yansa bile o lambanın dayanabileceğini sanmıyorum

aynen :oke: hocamiz anlatmsti bunu

TheMadness

TheMadness

Üye
Xenon sürekli yanamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...