N8 imin saati geri kalıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OLcaytugN8

Üye
    Konu Sahibi
N8 imin saati geri kalıyor
arkadaşlar n8 imi aldım alalı var başlarda pek önemsemiyordum ama saatimi ayarlıyorum bilgisayarıma ve kol saatime göre 3-4 gün sonra kol saatimde ve bilgisayarımda 15:30 ken n8 im de saat 15:12 falan gösteriyor. böyle bir şeye ilk defa rastlıyorum başka arkadaşlarda falan varmı böyle bir sorun veya çözümünü bilen ? tşk..

Kubde

Kubde

Üye
değerli arkadaşım öyle bir şey mümkün görünmüyor nedeni ise telefonun saati yanlış olsa dahi operatör tarih ve saati otomatik olarak güncelliyor eğer açık değilse operatör güncellemen telefonundaki saat simgesine gir oradan ayarlara gir oradan ise en aşağıda Oto.zaman yenileme yi aç. birdaha olmaz öyle bir sorunun.

ozggurr

ozggurr

Üye
iphone'da alarm ile ilgili sorunlar cikti ya, Nokia N8'de saat sorunu cikmazsa sasardim zaten...

Beklenilen bir haberdi, sayende geldi...

Bence mumkun degil ve boyle bir sey yasayan arkadaslar sanirim dunyanin en sanssiz arkadaslari... Ya da...

OLcaytugN8

Üye
    Konu Sahibi
dostum mümkün değil diye birşey yok 1 değil 2 değil aldığımdan beri olan bir sorundu yeni fark ettim bende anlamıyorum ama saati geri kalıyor

--------------- Ekleme ---------------

şimdi oto zaman yenilemeyi açtım bakalım bundan sonra ne olucak..

-omer-

-omer-

Üye
dostum git saatçiye ayarlattır :D :disko: :d::d:

serkanet

Üye
gmt 3.0 ankara yap sorun kalmaz geri kalmıyor saatin saat dilimin uyumsuz olduğu için gün ışığına göre oto ayarlama yapıyor

trontr

Üye
belki snn kol saatin önde kalıodur :D

trontr

Üye

:ehe:ehe

Benim GMT 3 İstanbul :D
Ama ilk defa duyuyorum böle bişeyi en iyisi bataryayı değiştir ölüyo demekki saat geri kalıyor :naughty::ehe

ya şaka bi yana bnmki c7 bazen bi bakom 7-8 ay geri kalmış. Bu durum ayda birkez falan oluo. Gecen hafta hard format attım bakim olcak mı?

PureFood

PureFood

Üye
ya şaka bi yana bnmki c7 bazen bi bakom 7-8 ay geri kalmış. Bu durum ayda birkez falan oluo. Gecen hafta hard format attım bakim olcak mı?

Yok artık ama :hmmm
Bu S^3'ler harbi sorunlu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt