n8 'imin bataryası şişti

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
n8 'imin bataryası şişti
evet arkadaşlar daha malum n8'in bataryası sabitİ batarya görünmüyor.ben arka kapakta hafif bi şişlik olduğunu farkettim ve bataryanın şişmiş olmasından şüphelendim.yandaki vidaları açarak bataryayı çıkardım (sıkışmıştı biraz uğraştırdı) ve baya bi şiştiğini gördüm.telefonu alalı bir yılı geçti, yani aksesuar garantisi bitti.
şimdi ben telefonu kvk'ya versem ücretsiz batarya değişimi yaptırabilir miyim?
eğer yaptıramazsam, daha önce de söylemiştim internette gold batarya buldum alacaktım ama ebay kredi kartı istediği için alamamıştım, o bataryayı bi şekilde alsam mı? ne dersiniz arkadaşlar bi akıl verin?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bence orjinal batarya almalisin en azindan telefonun garantisi devam eder servise ver bataryayi garantiden takarlarsa sanslisin takmazlarsada orjinal taktir garantin bozulmasin

TeAmo42

TeAmo42

Üye
dostum zaten N8 in batarya çıkarmak için vida açıyorsun garanti kapsamından direk çıkar.

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
telle gelen batarya aksesuar olarak geçmez arkadaşım

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
kapagı söküp bataryayı çıkardıgın için benim bildigim garanti dışı kalıyor telefon.... :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Dandanakan92
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
açmasan şansın olabilirdi

PriZm

PriZm

Üye
ne kadar saçma birşey.telefonun batarya kapağını açıyorsun garantisi gidiyor.saçmalık.

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
serviste çalışan bir arkadaş bu şekilde garanti dışı kalmadığını söylemişti.zaten sadece bataryayı çıkarabiliyosun o vidaları açınca.ya aslında sorunum o değil serviste bir arkadaşımın tanıdığı çalışıyor daha önce kulaklığımın değişim işlemlerini hızlandırmıştık (bi saatte yenisini verdiler)
ama eğer batarta aksesuar sınıfına giriyorsa garantisi bitmiş olacağı için o çocuğun da yapacağı bi şey kalmıyor.eğer normalde garanti bunu değiştirebiliyorsa o çocuk yine işimi hızlandırabilir

jdmsaint

jdmsaint

Üye
arkadaşlar rahat olun. Zamanında ben 5800 ın ön kapağnı çkarmştm.Çıkarttıktan sonra kırıldı.Garantiye verdim hem ön kapağı hemde dokunmatiği dğştirtmiştim :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
serviste çalışan bir arkadaş bu şekilde garanti dışı kalmadığını söylemişti.zaten sadece bataryayı çıkarabiliyosun o vidaları açınca.ya aslında sorunum o değil serviste bir arkadaşımın tanıdığı çalışıyor daha önce kulaklığımın değişim işlemlerini hızlandırmıştık (bi saatte yenisini verdiler)
ama eğer batarta aksesuar sınıfına giriyorsa garantisi bitmiş olacağı için o çocuğun da yapacağı bi şey kalmıyor.eğer normalde garanti bunu değiştirebiliyorsa o çocuk yine işimi hızlandırabilir

içerde zedeleme falan yoksa degişim olabilir garantı kapsamından cıkmasının sebebı zedeleme görunurse servıste teknıker bunu rapor eder

xŞPARTACUSx

Üye
24 saatten fazla şarja takılı durmasın telefonun

SilentOne

SilentOne

Üye
dursun bişi olmaz ancak çakma bir sarj aleti ile şarj ediyorsa olur

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
arkadaşım bence direk servisteki arkadaşınla görüş ve telefonu servise ver
eğer batarya aksesuar derlerse "telefonun çalışması için zorunlu bir parça nasıl aksesuar olabilir ki? o zaman ekran veya hoparlörler de mi aksesuar sayılacak :D" gibi bir savunma yapılabilir :D ama bir sorun olacağını sanmıyorum sen güzelce kapat telefonu ve servise ver
ayrıca Apple batarya çıkartmak suç olabilir ama N8 de böyle birşey olmaz, sadece tasarımdan ve olası arka kapak sorunlarından kaçınmak için batarya cihazın içerisinde yoksa garantilik birşey değildir

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
telefonla gelen helekı batarya aksesuar olarak geçmez yanlış biliniyor ben bataryayı degistırtdım

farukbekl

farukbekl

Üye
O telefon eline sağlık kardeşim.. garantisini öldürmüşsün. kvk da çalışan arkadaşım var. telefon ne olursa olsun tornavida değerse. garanti dışı.. sana tavsiyem nokia care de bataryalar indirimde. benim bp-4L batarya 50 lira.. orijinal. hiç başını ağrıtma 3 kuruş fazla ver. tertemiz şekilde kullan.. daha iyi bir fikri olan varsa buyursun...

projectmaximo

projectmaximo

Üye
    Konu Sahibi
O telefon eline sağlık kardeşim.. garantisini öldürmüşsün. kvk da çalışan arkadaşım var. telefon ne olursa olsun tornavida değerse. garanti dışı.. sana tavsiyem nokia care de bataryalar indirimde. benim bp-4L batarya 50 lira.. orijinal. hiç başını ağrıtma 3 kuruş fazla ver. tertemiz şekilde kullan.. daha iyi bir fikri olan varsa buyursun...

telefonun garantisinin ölüp ölmemesi pek umrumda değil aslında şöyle uzun giden bir batarya istiyorum.bp-4l bataryalarka mah? Bi de n8'e uyumlu mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt