N8 İle Gelen Fotoğraf ve Videolar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

south

Üye
    Konu Sahibi
N8 İle Gelen Fotoğraf ve Videolar
Merhabalar maxicep sakinleri. :)
Yeni aldığım N8 cihazının içinde önceden Nokia Firması tarafından yüklenmiş olan fotoğraflar ve videolar vardı. Fakat ben cihaza format atınca hepsi silindi. Onları bana kendi cihazından kopyalayıp, link vererek atacak olan var mı? Ya da o fotoğraf ve videoları nereden bulabilirim? Çok aradım ama yok. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

kaqan18

kaqan18

Üye
Bu foto ve videolarin neden gerekli olduğunu merak ettim doğrusu kardeş:) Neyse bende yok ama symbian3 tema wallpaper bölümünde daha iyi ve kalitelilerini bulabileceğine eminim. Şu an telden giriyorum o yüzden link veremeyecem. Kolay gele...

realplayer2

realplayer2

Üye
fotoğrafları temaları blog.logonaniket.com da bulabilirsin ama videolara gelince lisanslı oluyolardı yanlış bilmiyorsam flaşla gelir ama iki tane video için değmez

south

Üye
    Konu Sahibi
foruma iyice baktın mı? bir ara böyle bir konu görmüştüm ama burada mıydı yoksa başka forumda mıydı hatırlamıyorum ama konuyu gördüğüme eminim. bir araştır kesin bulursun.

----------Eklendi @ 19:45:21 ---------- Yazıldı @ 19:38:39 ----------

buldum. :aha:
işte link
http://www.maxicep.com/symbian-3-ci...yalar-burada-video-resimler-dahil-439932.html
inşallah işine yarar.

Valla kardeşim Allah senden razı olsun. Bana büyük bir iyilik yapmış oldun. Şimdi indiriyorum onları. Ellerine sağlık gerçekten. Eksik olma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt