n8 ile 701 takas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

the.reds

Üye
    Konu Sahibi
walla onu bilmiyorum ama kutusunda idi telefon

SuaT6027

Üye
dıkkatlı ol derım kardes.. ama sunu da unutma n8 bır ayrıcalıktır.. bunu asla unutma derım.. herseyıyle farklılık yaratan baska telefon tanımıyorum...

Yurtdışı kayıtlı değilse hemen al derim ne yapıcan N8'i fotoğraf tutkunu değilim diyorsun 20 TL bedava neredeyse al 701 ' i hemen !

salihk

Emekli Yönetici
bence tanımadıgın bilmediğin bir kişiden alma derim Aldıgın telefonun garantisi olmalı yarın veya başka zaman bozuldugunda servise verebilirsin diğer türlü hep risk yani.
N8 fena bir telefon deyil

kardeşim al bence de. işlemcisi ve rami daha yüksek,dünyanın en parlak ekranı(nokianın dediklerine göre),symbian belle,kamerası 8mp bence hiç fena değil,videosu 720p 30fps n8 le aynı yani. teeek kötü yanı autofocus yok. oda zaten yakın çekim için işimize yarıyor. bu arada 701 aliminyum kasamı ?

pRime.

Üye
takası kabul et bence ama bu telefoncu ne olacağı belli olmaz.

keys1903

Üye
telefoncular uyanık adamlar. O iste bit yenigi var

mahalle telefoncusuna güvenilir mi? telefonu tamire versen içinde orjinal parça kalmaz

the.reds

Üye
    Konu Sahibi
ya bi soru sordm ama cevap veren olmadı bu fm verici yani radyo kullanarak çal ve otg var mı 701 de yoksa bln yokmu

c7 kullanıyorum 701 ile kamerasını karşılaştırdım hiç bi fark yok 8 mp gayet Iyi ama n8 kamera konusunda kullandığım en Iyi telefon ( eski telefonum )

distakjo

Üye
niye herkes kamera ile ilgili bişeyler söylüyo 701 in kamerası çokmu kötü yada n8 in ki çokmu iyi

701 inki kötü değil ama n8 inki çok iyi. Ne olursa olsun ben tavsüye etmiyorum. Sonuçta amiral gemisinden inip albay gemiaine binilmez. (bence)

ATAŞTAN

Üye
arkadaşım ne yaptın aldınmı cihazı bence kaçırma benim buradada öyle telefoncu olsa kaçırmam 1ghz işlemci 512 ram yurtdışı olsada al flahla düzeltirsin ingilizceye dönse bile bence bedava

ing donerse flashlarsın trye çevirirsin

Ben kullanıyorum geçen hafta aldım gayet memnunum.1 ay öncesinde n8 almış arkadaşlarım şuan küplere biniyor biraz daha beklemedik diye.Ben kamerayı pek kullanmadığımdan 8 MP bana fazla bile geliyor.Parlaklığı n8'in kat kat üstünde.Güneşin ortasında sanki kapkaranlık bir yerdeymiş gibi parlıyor telefon.Ben çok memnunum telefondan sanada öneririm.Kamera dışında 701 öneriririm ama n8'in kamerası gerçekten mükemmel kameraya önem veriyorsan bırakma n8'ini.

ben olsam degistiririm 701 alirim en azindan gelecek olan carla donna güncellemelerine acik,n8 belleden sonra büyük güncelleme yüksek ihtimal bitecek gelse gelse ufak güncellemeler gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...