n8 için yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
karadag63

karadag63

Üye
    Konu Sahibi
n8 için yardım
merhaba arkadaşlar n8 i alacağım kamerasından dolayı da kafamda bazı soru işaretleri bunları sizlere belirtmek istedim umarım yardımcı olursunuz.
ikinci el alacagım için ilk önce telefonun ürün koduna filan baktım.
059D576 ürün koduna normal bir şekilde türkçe flash atabilir miyiz.
ikinci olarak buna refresh güncellemesi yüklenir mi acaba flash yoluyla veya telefondan. Bunu sormamın nedeni bazı n8 lere refresh güncellemesi gelmedi ürün kodundan dolayı. umarım yardımcı olursunuz .teşekkür ederim :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Türkçe flash kesinlikle atabilirsin,refresh güncellemesi n8 e henüzx gelmediğinden sadece flash yoluyla yüklenebilir

karadag63

karadag63

Üye
    Konu Sahibi
ama bu ürün kodu için navi den baktım refresh yok .

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hiç farketmez mavi ve türkçe olanını indir naviden bas flashı,ben şimdiye kadar hiç ürün koduna bakmadım

karadag63

karadag63

Üye
    Konu Sahibi
iyi öyleyse sorun olmuyorsa flash yoluyla refresh yüklerim.yani farklı bir ürün kodu yüklersek sorun olur mu diye merak ettim

Esendağlı

Esendağlı

Üye
iyi öyleyse sorun olmuyorsa flash yoluyla refresh yüklerim.yani farklı bir ürün kodu yüklersek sorun olur mu diye merak ettim
Yok kardeşim hiçbir sorun olmaz,dediğim gibi onlarca kere naviden dosya indirdim birkere bile ürün koduna baktığımı hatırlamıyorum.ama ben olsam refresh değilde belle yüklerdim.ben şahsen 5-6 kere hem ofw-hemde cfw olarak refresh yükledim ama memnun kalmadım şuan kurtuluş40 kardeşimizin final belle cfw sini kullanıyorum,karar senin

asi6868

Üye
n8 alma yanarsın pişman olursun hem kaba hemde şarjı çabuk bitirir üstelik symbian devri kapandı yok nokia alcam diyorsan c6-01 al tavsiye ederim 12 mp olsa ne yazar fazlası zarardır 8 mp neyine yetmiyorki :S

fatih254

Üye
ben kullanıyorum n8 banada refresh güncellemesi gelmedi ama refreshin bir çok özelliği güncellemeylme geldi bana, mesela müzik çalar refreshle aynı. parca parca güncellemeler geliyor. zaten refreshi pek öven yok. telefonunu tam özellikli kullanmak istiyosan n8 al. ama sadece mesaj atarım arama yaparım diyosan 3gs al.

karadag63

karadag63

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeşim hiçbir sorun olmaz,dediğim gibi onlarca kere naviden dosya indirdim birkere bile ürün koduna baktığımı hatırlamıyorum.ama ben olsam refresh değilde belle yüklerdim.ben şahsen 5-6 kere hem ofw-hemde cfw olarak refresh yükledim ama memnun kalmadım şuan kurtuluş40 kardeşimizin final belle cfw sini kullanıyorum,karar senin

teşekkür ederim yardımcı olduğun için :)

- - - Eklendi - - -

n8 alma yanarsın pişman olursun hem kaba hemde şarjı çabuk bitirir üstelik symbian devri kapandı yok nokia alcam diyorsan c6-01 al tavsiye ederim 12 mp olsa ne yazar fazlası zarardır 8 mp neyine yetmiyorki :S

arkadaş bi yandan haklısın ama şu an c6-01 kullanıyorum ve arkadaş telefonca onunla takas edeceğim kamerası için yoksa biliyorum symbianın ne durumda olduğunu. tabi gönül isterdi lumiaları beklemek ama olmuyo işte :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Neden yanıyormuş acaba,şarzı erkenmi bitiyor sen kullandınmı n8 eminmisin.birde 12mp fazlaymış bunun kararını senmi veriyorsun anlamadım.
N8 Aldığımda mükemmel bir telefondu ve hala çokda memnunum,kullanmasını bilene tabii

karadag63

karadag63

Üye
    Konu Sahibi
ben kullanıyorum n8 banada refresh güncellemesi gelmedi ama refreshin bir çok özelliği güncellemeylme geldi bana, mesela müzik çalar refreshle aynı. parca parca güncellemeler geliyor. zaten refreshi pek öven yok. telefonunu tam özellikli kullanmak istiyosan n8 al. ama sadece mesaj atarım arama yaparım diyosan 3gs al.

bakalım n8 in kamerası c6-01 e gore nasıl olacak onu merak ediyorum :)

- - - Eklendi - - -

yani c6-01 kullanıyorum. batarya süresini bu telefonla karşılatırmak daha mantıklı olur :)

asi6868

Üye
Neden yanıyormuş acaba,şarzı erkenmi bitiyor sen kullandınmı n8 eminmisin.birde 12mp fazlaymış bunun kararını senmi veriyorsun anlamadım.
N8 Aldığımda mükemmel bir telefondu ve hala çokda memnunum,kullanmasını bilene tabii

hayatımda hiç kullanmadım n8'si ama tahminlerim hep doğru çıkmıştır kendimden eminin sen beğendiysen kullanabilirsin ama sana uyarı ve kışkırtmada bulanmadım ben sadece fikirlerimi öne sürdüm isteyen uygular isteyen uygulamaz o kendisinin kararıdır. ayrıca başkasına denilen lafları üstüne pek alınma.

.Murat.

.Murat.

Üye
n8 şarjı çabuk bitmiyor bitiyor diyen yanlış söylüyor
kamera konusunda hala çok üst düzeyde rakiplerine göre
o ürün numarası benim telefonumla aynı farklı farklı cfw yükleyebiliyorum

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
karadag63

karadag63

Üye
    Konu Sahibi
yarın gidip alacam bakalım c6-01 e göre daha Iyi gelir mi göreceğiz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt