n8 için uygulama,oyun,vs... tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aagkn

Üye
    Konu Sahibi
n8 için uygulama,oyun,vs... tavsiyesi
arkadaşlar uzun bir bekleyiş sürecinden sonra allaha şükür n8 ime kavuştum şimdi ise cihazda olmazsa olmaz diyebileceğiniz uygulama ,oyun,program vs... önerilerinizi bekliyorum .

Tepkiler: mekanikkk ve Ö_M_E_R
Assasin creed le başla derim spr oyun

gene yanlis yerde ama solielm bari madem israrlisin

spiderman , asphalt 5 bu 2sini kesin yukle

aagkn

Üye
    Konu Sahibi
gene yanlis yerde ama solielm bari madem israrlisin

spiderman , asphalt 5 bu 2sini kesin yukle

telefonum n8 işletim sistemim s^3 burasıda s^3 desetk forumu benimde bu konu ile ilgili desteğe ihtiyacım var peki söylermisin arkadaşım doğru yer neresi acaba ?????

: tmm kardsm kzma oyun bolumne acablrdn mesla bu bolumde sdce s^3le sorunlari olan konu aciyor nese

aagkn

Üye
    Konu Sahibi
bu konu benim için sorun ayrıca oyun bölümünde buraya göre çok daha az daha oluyor.

bu arada kızmadım sadece bozuldum

--------------- Ekleme ---------------

çok daha az kişi oluyor

aagkn

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeşim saolasın önerin için

bence sen bi opera sonra free unrar sonra hero of sparta sonra gt race academy yükle kral

aagkn

Üye
    Konu Sahibi
saolasın kardeş

pRime.

Üye
Opera Mobile, Nimbuzz ve X-plore. Öncelikle bunları yükle. Oyun olarak da forumun S^3 Oyunları bölümündeki tüm imzalı(signed) olan oyunları kurabilirsin. Hepsi şahane zaten...

aagkn

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mobile, Nimbuzz ve X-plore. Öncelikle bunları yükle. Oyun olarak da forumun S^3 Oyunları bölümündeki tüm imzalı(signed) olan oyunları kurabilirsin. Hepsi şahane zaten...

güzel önerilerin için teşekkürler

: tmm kardsm kzma oyun bolumne acablrdn mesla bu bolumde sdce s^3le sorunlari olan konu aciyor nese

Arkadaşım konunun yeri bence burası. Oyun bölümüne istek konu açıldığında genelde moderatörler tarafından siliniyor, arkadaş doğru yere açmış. Ben açtım mesela oyun bölümüne, moderatör konuyu sildi. O yüzden isteklerin yeri burası sanırım.

--------------- Ekleme ---------------

Öneri olarak da, oyun için asphalt 5, angry birds, guitar rock tour ve spiderman olmazsa olmazlardan bence.program olarak da opera, panorama, nokia battery monitor. İhtiyaçlarına göre programları arar bulursun şimdiden bir arayışa girmene gerek yok ihtiyaç hissettiğinde ara

dostm arkads az once ayni konuyu acmisti nadir adli mod silmsti

aagkn

Üye
    Konu Sahibi

bencede mantıklı olan bu çünkü destek sayfası sadece sorun çözmek yada yazmak için değil istekler,öneriler vb.. şeyler için kullanılabilmeli.

bu arada güzel önerilerin için teşekkürler arkadaşım.

Benim konumu da oyun bölümünden sildi, e nereye açacağız ki bu konuyu o zaman

Önemli değil arkadaşım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...