n8 için uygulama,oyun,vs... tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aagkn

aagkn

Üye
    Konu Sahibi
n8 için uygulama,oyun,vs... tavsiyesi
arkadaşlar uzun bir bekleyiş sürecinden sonra allaha şükür n8 ime kavuştum şimdi ise cihazda olmazsa olmaz diyebileceğiniz uygulama ,oyun,program vs... önerilerinizi bekliyorum . :tşk:

• Beğen
Tepkiler: mekanikkk ve Ö_M_E_R

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
Assasin creed le başla derim spr oyun

aagkn

aagkn

Üye
    Konu Sahibi
:tşk:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
gene yanlis yerde ama solielm bari madem israrlisin :D

spiderman , asphalt 5 bu 2sini kesin yukle ;)

aagkn

aagkn

Üye
    Konu Sahibi
gene yanlis yerde ama solielm bari madem israrlisin :D

spiderman , asphalt 5 bu 2sini kesin yukle ;)

telefonum n8 işletim sistemim s^3 burasıda s^3 desetk forumu benimde bu konu ile ilgili desteğe ihtiyacım var:off: peki söylermisin arkadaşım doğru yer neresi acaba ????? :allalla::allalla:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
:D :D:D: tmm kardsm kzma:D oyun bolumne acablrdn mesla bu bolumde sdce s^3le sorunlari olan konu aciyor nese :)

aagkn

aagkn

Üye
    Konu Sahibi
bu konu benim için sorun ayrıca oyun bölümünde buraya göre çok daha az daha oluyor.

bu arada kızmadım sadece bozuldum :D

--------------- Ekleme ---------------

çok daha az kişi oluyor :D :D :D

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
hahah :D:D bozlma dostm cwpladk :D

aagkn

aagkn

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeşim saolasın önerin için :tşk:

vito andolini

vito andolini

Üye
bence sen bi opera sonra free unrar sonra hero of sparta sonra gt race academy yükle kral

aagkn

aagkn

Üye
    Konu Sahibi
saolasın kardeş :tşk:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
bseydegl kardsm :)

pRime.

pRime.

Üye
Opera Mobile, Nimbuzz ve X-plore. Öncelikle bunları yükle. Oyun olarak da forumun S^3 Oyunları bölümündeki tüm imzalı(signed) olan oyunları kurabilirsin. Hepsi şahane zaten...

aagkn

aagkn

Üye
    Konu Sahibi
Opera Mobile, Nimbuzz ve X-plore. Öncelikle bunları yükle. Oyun olarak da forumun S^3 Oyunları bölümündeki tüm imzalı(signed) olan oyunları kurabilirsin. Hepsi şahane zaten...

güzel önerilerin için teşekkürler

webplayer

webplayer

Üye
:D :D:D: tmm kardsm kzma:D oyun bolumne acablrdn mesla bu bolumde sdce s^3le sorunlari olan konu aciyor nese :)

Arkadaşım konunun yeri bence burası. Oyun bölümüne istek konu açıldığında genelde moderatörler tarafından siliniyor, arkadaş doğru yere açmış. Ben açtım mesela oyun bölümüne, moderatör konuyu sildi. O yüzden isteklerin yeri burası sanırım.

--------------- Ekleme ---------------

Öneri olarak da, oyun için asphalt 5, angry birds, guitar rock tour ve spiderman olmazsa olmazlardan bence.program olarak da opera, panorama, nokia battery monitor. İhtiyaçlarına göre programları arar bulursun şimdiden bir arayışa girmene gerek yok ihtiyaç hissettiğinde ara :)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
dostm arkads az once ayni konuyu acmisti nadir adli mod silmsti :)

aagkn

aagkn

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım konunun yeri bence burası. Oyun bölümüne istek konu açıldığında genelde moderatörler tarafından siliniyor, arkadaş doğru yere açmış. Ben açtım mesela oyun bölümüne, moderatör konuyu sildi. O yüzden isteklerin yeri burası sanırım.

bencede mantıklı olan bu çünkü destek sayfası sadece sorun çözmek yada yazmak için değil istekler,öneriler vb.. şeyler için kullanılabilmeli.:oke:

bu arada güzel önerilerin için teşekkürler arkadaşım.

Benim konumu da oyun bölümünden sildi, e nereye açacağız ki bu konuyu o zaman
:allalla::allalla::allalla::allalla:

webplayer

webplayer

Üye
bencede mantıklı olan bu çünkü destek sayfası sadece sorun çözmek yada yazmak için değil istekler,öneriler vb.. şeyler için kullanılabilmeli.:oke:

bu arada güzel önerilerin için teşekkürler arkadaşım.

Önemli değil arkadaşım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt