N8 ıçın swype'ı bı türlü kullanamadım, bılgısı olan yardımcı olabılır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

author

Üye
    Konu Sahibi
N8 ıçın swype'ı bı türlü kullanamadım, bılgısı olan yardımcı olabılır mı ?
Arkadaşlar forumda da bayağı bı baktım ama Ovı'den ındırıp kuruyorum, fakat yenı mesaj yazmak ıcın mesajları actıgımda swype'e daır hıc bır sey yok.Uygulamalarda ayarlarının oldugu sımge duruyor, ayarlarını da yapabılıyorum fakat mesajları actıgımda yıne normal nasıl yazılıyorsa öyle yazılıyor, ekranı dık cevırdıgımde q klavye olmuyor. :bilmm Ovı'den ındırıp kurup telefonu resetledıkten sonra baska bı ıslem daha yapmamız gerekıyor mu? :allalla:

[alikan]

[alikan]

Üye
Kardeşim Swype kullanman için bende vardıda p.r 1.1 den sonra kurmadım hatırladığım kadarıyla swype telefona gelen ikonun içine girip oradan swype kullanımını aktif yapman ve sonrasında telefonu kapatıp açman lazım. telefonu kapatıp açtıktan sonra mesaj yazma bölümüne geldiğinde swype sadece telefon yan tuttuğunda qwerty klavye çıktığı zaman aktif olur. Eğer sorunsuz kurduysan ve olduysa telefonu yan çevirdiğinde qwerty klavyenin renginin ve şeklininde değiştiğini göreceksin.

exalted55

exalted55

Üye
arkadaşım swype dile göre devreye girer sadece ingilizce dil desteğiyle kurduysan zaten türklerin işine yaramıyor yine de denemek istiyorsan yazım dilini ingilizce yap o zaman mesaj bölümünde çalıştığını göreceksin ama sadece ingilizce kelimeleri anlayabiliyor. Bende orjinal türkçe paketi de var ben onu da büyük hevesle kurdum çalıştırdım ama öyle söylendiği gibi büyük buluş çok verimli falan değil. Ya ben beceremedim yada çok hava attılar hakkında bilemiyorum. Yine sorun olursa PM den yaz yardımcı olmaya çalışırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt