ozggurr
Üye
cok sagol arkadaşım.Benim enayiligim miş.secenekerl tıkladıkdan sonra aşaga kadar cekmemişim
allah razı olsun.İyi dileklerin icin teşekkür ederim.Allah herkese bu tadı tattdırsın.cok güzel bir duygu insan cocugu olması.
sende sağol herkez bildiğini yazacak ki forum amacına ulaşsın ...
bu arada benim de bir sorum olacak pek üzerinde duramadım, çok ta gerekli bişey değil ama neyse bilen varsa çok makbule geçer ..
Sorum şu n8 sağ tarafında tuş kilit düğmesi var ben onu devre dışı bırakmak istiyorum yani ekrandan açıp kapatayım ... lock programları var ama nokia tuş kilidini kaldırmıyor.. nasıl yaparız..
--------------- Ekleme ---------------
istediğim şey şu linkte kısmen var gibi s3 için varmı
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...signed-s60v5-5800-n97-523x-5530-a-439777.html
sende sağol herkez bildiğini yazacak ki forum amacına ulaşsın ...
bu arada benim de bir sorum olacak pek üzerinde duramadım, çok ta gerekli bişey değil ama neyse bilen varsa çok makbule geçer ..
Sorum şu n8 sağ tarafında tuş kilit düğmesi var ben onu devre dışı bırakmak istiyorum yani ekrandan açıp kapatayım ... lock programları var ama nokia tuş kilidini kaldırmıyor.. nasıl yaparız..
--------------- Ekleme ---------------
istediğim şey şu linkte kısmen var gibi s3 için varmı
http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...signed-s60v5-5800-n97-523x-5530-a-439777.html
yazıyor ya ismi kocaman ordaya ben ona benzer bişi buldumda.Ama Programın adını bilmiyorum.Sen bir izle belki sen anlarsın.
artık tuşkilidimi telefonkilimi onu tam cözemedim.ama kilit yani.birde eglenceli kilit.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hayır gelen kişinin sesi degil.Benim sesim karşı tarafa az gidiyormuş.Bunu yükseltmenin bir yolu varmı?eski telefonlarımın hepsinde oluyordukonsma sesi dedginiz nedir ? telde konsurken karsidan gelen kisinin sesi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?