N8 için Resimlerde ve videolarda ayrı Klasör yapma, Yardım Lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
N8 için Resimlerde ve videolarda ayrı Klasör yapma, Yardım Lütfen
Galeride resimlere girdiğimiz zaman örneğin bir klasör oluşturup içine istediğimiz resimleri atsak ve sadece o klasöre girdiğimizde o resimlere bakabilsek oluyor mu aynı şeyi videolar içinde istiyorum. bunu yapmak mümkün müdür yapabilen arkadaş varsa yardım edebilir mi.? Teşekkür ederim.

orhaan48

orhaan48

Üye
[alikan];3129008' Alıntı:
Galeride resimlere girdiğimiz zaman örneğin bir klasör oluşturup içine istediğimiz resimleri atsak ve sadece o klasöre girdiğimizde o resimlere bakabilsek oluyor mu aynı şeyi videolar içinde istiyorum. bunu yapmak mümkün müdür yapabilen arkadaş varsa yardım edebilir mi.? Teşekkür ederim.
kardeşim bu çok kolay her hangi bir resminin üstüne dokun ama parmağını kaldıra biraz bekle ve bir menü çıkar orda albüm ekle yazar oraya tıkla yeni albüm seç ve isim ver daha sonra eklemek istediğin resimlerin üstünde parmağını basılı tutarak çıkan menüde bu kılasöre taşı resimleri ok:megafon::yuru:ehe

Astegmen_24

Astegmen_24

Üye
arkadaşım bende arıyorum öyle bir program falan ama sanırım şu an için n8 de fotoları veya resimleri ayrı yere taşıyıp birilerinin görmesini engelleyebilmek imkansız gibi görünüyor.fotoğraflar-tümü yazan yere girince telefonda hangi klasörde olursa olsun bütün fotoğraflar gösteriliyor.bu konuda yardım edecek biri varsa lütfen yazsın..

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
ewt orhaan48 in yptgi gbi ypablirsin

ama telefonu laptopa bagilyp images 'de klasor acip fotograflarini atarsan olmaz. ben yaptim laptopda , klasor gozkmedi tum resmlerde gorundu anca o klasoru dosyayoneticsnden girdgimde gorebiliordum

[alikan]

[alikan]

Üye
    Konu Sahibi
Ya benim kastım galeri açtığında en üstte direk Tümü yazıyor ya oraya girdiğin zaman istediğin kadar albümde yapsan klasörde yapsan tüm resim yada videolar orada görünüyor işte onun olmaması isteğiydi. Yani tümü yerine tüm resimlerin sadece benim açıp dağıttığım klasörlerde görünmesi isteği.

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
wlla blmiorm dha orayi pek incelemedim :)

cod123

Üye
malesef o sikinti var insan bazi video ve resimleri saklamak istiyor ama yok hepsi orada duruyo :S

A.F.K

A.F.K

Üye
aynen ya nokiadan bu yüzden nefret ediyorum ve ne yazıkki kullanıyorumxD sanki birilerine yakalanalım die bilerek yapmıslar:S

AYNA

AYNA

Üye
örnek vereyim nokia n70 te _PAIbTN adında klasörler var onların içine resim video atınca otomatikmen galeride görünmüyor ancak dosya yöneticisinden o kalasörün içine girince görebiliyorsunuz belgelerinizi ama symbian^3 te var mı bilmiyorum o klasör? seneler önce amca oğlunun n73 e bu klasörü kopyalamıştık onun telefonda olmamıştı telefon kitleniyodu nedense!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt