N8 için Ovi Suite Destek Yazılımı Hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alikan-N8

alikan-N8

Üye
    Konu Sahibi
N8 için Ovi Suite Destek Yazılımı Hatası
Telefonu Ovi suite ile Pc ye bağlamaya çalıştım olmadı eski oviyi kaldırdım nokia sayfasından yeniden indirdim kurdum telefonu gördü fakat Destek Yazılımı Yüklemesi filan dedi telefona kurmaya çalıştığında telefonda sertifika henüz geçerli değil yada süresi dolmuş yada telefonun tarih ayarları geçersiz diye bir hata veriyor. Telefonu ovi suite için destek yazılımı yüklemeye gerek var mıdır bunu yapan var mı acaba?

erkara_64

evet o sorunu bendede yapıordu daha önceden sonra hackli yada custom fw yükledim sonrasında pc bağladığımda destek yazılımı başarıyla yüklendi dedi..sanırım yazılımsal sorun bilemiyorum tam neden yapıor..araştırmak lazım..

alikan-N8

alikan-N8

Üye
    Konu Sahibi
Oviyi kaldırdım bi daha kurdum bişeyler yaptım kendi kendine yükledi kafasına göre yapıyo bu telefonda yahu :)
Sonrasında Ovi Maps'i güncelledim Need For Speed Shift ve Asphalt5 3D yi kurdum manyak oyunlarmış ya bu telefonu keşfetmeye doyamıcam sanırım. Dün kuzene 460 TL ye iphone 3Gs aldık temiz bi ikinci el zerre kadar sevmedim telefonu ya. Sıfırı 1400-1600 lira aralığında ama N8 nerde iphone 3Gs nerde bu iphone 3 lerin sadece adı var ya içi boş ancak 4 ler N8 ayarında oda iki tane N8 parası ne saçmalık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt