N8 için en uygun kulaklık nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erollcelik

erollcelik

Üye
    Konu Sahibi
N8 için en uygun kulaklık nedir?
Arkadaşlar N8 için en uygun kulaklık nedir?Nereden en uygun fiyata satın alabilirim?

esat22

Üye
sendemi n8 in içinden çıkan kulaklıktan şikayetçisin kardeş :)

Uruloki

Uruloki

Üye
sennheiser önerebilirim gayet iyiler ama fiyat konusunu yazar daha iyi olur

erollcelik

erollcelik

Üye
    Konu Sahibi
evet ya.

----------Eklendi @ 17:09:25 ---------- Yazıldı @ 17:08:47 ----------

doğru dürüst bi kulaklık bulamadım

webplayer

webplayer

Üye
Beraberinde gelen kulaklık da gayet iyi bence. Nesini beğenmediniz acaba merak ettim de? :)

esat22

Üye
Beraberinde gelen kulaklık da gayet iyi bence. Nesini beğenmediniz acaba merak ettim de? :)

1 kablo çok uzun digerki çok kısa ayrıca birde ses açma kapama müzik degistirme için bi eklenti daha varya kulaklıkta işte oda olunca sag kulaklıga çok yükleme yapıyor sag kulaktan düşüyor ister istemez canımı sıkan bu

webplayer

webplayer

Üye
1 kablo çok uzun digerki çok kısa ayrıca birde ses açma kapama müzik degistirme için bi eklenti daha varya kulaklıkta işte oda olunca sag kulaklıga çok yükleme yapıyor sag kulaktan düşüyor ister istemez canımı sıkan bu

Sol kulağınıza kısa kablolu kulaklığı takın, uzun kabloluyu da boynunuzun arka tarafından dolayarak sağ kulağınıza takın. Birisinin uzun olması bu tarz kullanım içindir, ikisi de eşit boyda olanlardan daha sağlam duruyor kolay kolay düşmüyor. O dediğiniz eklenti de bende pek sorun oluşturmadı zaten kulaklığı kulağınıza tam soktuğunuz için sağlam duruyor iyi destek alıyor. Ancak isterseniz kıyafetinize takabilirsiniz o eklentiyi ve ağırlık yapmamış olur. Fiziksel olayları geçtiğimizde, müzik performansı benim için yeterli kulaklığın.

erollcelik

erollcelik

Üye
    Konu Sahibi
aslında 100 tl kadar olsun

serrrkan5561

serrrkan5561

Üye
Bilgisayar kulaklığı tak valla :D Nokia shopta Bluetooth Stereo Kulaklık BH-905 yi denedim abicim yok böle bişe.Öyle bi bas tiz varki sanki kulaklığa tesisat döşemişler. ve dışardaki sesi hiçbişekilde duymuyosunuz ama inanılmaz pahalı :D parası olanlar alsın 490 tl cik :D

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
n8in kendi kulakliginda ne sorun varki :) gerci ben mp4umun kulakligini takiyorum naslsa hepsi oluyor..

Uruloki

Uruloki

Üye

seç beğen al burdan

apobaba1234

apobaba1234

Üye
sennheiser cx200 c7yle kullaniyorum ve gayet basarili:oke:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
creative ve sonyninkide guzel :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt