n8 için dik qwerty kalevye isteyenler buyrun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
n8 için dik qwerty kalevye isteyenler buyrun
arkadaşlar belki yapan oldu bilmiyorum ama yapan olmadıysa vatana millete hayırlı uğurlu olsun s60 v5 uygulamalarında gezerken bu programı buldum ve kurdum kesinlikle işe yaradı ve şu an dik klavyeli olarak kullanıyorum..yapmanız gereken programı yükledikten sonra programı açın ve dasur keyboard yazan seçeneği seçin ve mükemmel bi şekilde kullanın

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...it-s60v5-signed-dokunmatik-klavye-324192.html

--------------- Ekleme ---------------

başlık için özür dilerim yanlış yazmışım

Tepkiler: Rich4arD

ayhan124

Üye
başlık yanlış derken. N8 e uyumlu değil manasındamı.....

klavye yerine kalevye yazmış

eyvallah deneyelim bakalım kullanımı nasılmış

Rich4arD

Üye
Denemek gerekiyor elbette Sağol

benc denemeyin herbir klavye darbesinde ekran gidip geliyor uyumsuz dahaca...

metin tahmini özelliği kapansa çok uyumlu güzel bir q klavye ama metin tahmini yaparken ekranın gidip gelmesi kullanılmaz hale getiriyor. Nokia nın bu işe el atması gerekiyor. Bu devirde dik qwerty klavye hepsinde var. Ben nokiaya konu ile ilgili defalarca mail attım ancak maalesef herhangi bir gelişme yok. Size tavsiyem Baidu input fena değil ama o da çok stabil değil hiç yoktan iyidir diyelim

By_Zw

Üye

Metin tahmini kapanıyor ben kapattım 12@ e basıp ABC yazan yerin yanındaki SLIDEIT yazısını tıklıyosun kapatmak için

Metin tahmini kapanıyor ben kapattım 12@ e basıp ABC yazan yerin yanındaki SLIDEIT yazısını tıklıyosun kapatmak için
evet hocam bende kapatmıştım ama maalesef ki o ayar sabit kalmıyor. her sefer aynı işlemi uygulamak lazım. bu da büyük zaman kaybı

Rap3g

Üye
ben beğenmedim bazı tuşlara basınca gidip geliyor klavye ama yine de paylaşan arkadaşa teşekkürler

arkadaşlar tavsiyem sabredin yeni güncellemede stabil klavye var zaten bu tarz deneme uygulamalarla cihaza işkence çektrmeyin

swype de çok güzel bence en iyisi o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...