n8 için dik qwerty kalevye isteyenler buyrun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deli oğlan

Üye
    Konu Sahibi
n8 için dik qwerty kalevye isteyenler buyrun
arkadaşlar belki yapan oldu bilmiyorum ama yapan olmadıysa vatana millete hayırlı uğurlu olsun :ehe s60 v5 uygulamalarında gezerken bu programı buldum ve kurdum kesinlikle işe yaradı ve şu an dik klavyeli olarak kullanıyorum..yapmanız gereken programı yükledikten sonra programı açın ve dasur keyboard yazan seçeneği seçin ve mükemmel bi şekilde kullanın :oke:

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...it-s60v5-signed-dokunmatik-klavye-324192.html

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar belki yapan oldu bilmiyorum ama yapan olmadıysa vatana millete hayırlı uğurlu olsun :ehe s60 v5 uygulamalarında gezerken bu programı buldum ve kurdum kesinlikle işe yaradı ve şu an dik klavyeli olarak kullanıyorum..yapmanız gereken programı yükledikten sonra programı açın ve dasur keyboard yazan seçeneği seçin ve mükemmel bi şekilde kullanın :oke:

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...it-s60v5-signed-dokunmatik-klavye-324192.html
başlık için özür dilerim yanlış yazmışım :kop:

• Beğen
Tepkiler: Rich4arD

ayhan124

Üye
başlık yanlış derken. N8 e uyumlu değil manasındamı.....

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
klavye yerine kalevye yazmış :ehe:ehe:ehe

zaferozkan

zaferozkan

Üye
eyvallah deneyelim bakalım kullanımı nasılmış

Rich4arD

Rich4arD

Üye
Denemek gerekiyor elbette :) Sağol :)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
eyw knka saol denyelm baklm :)

abattal86

Üye
benc denemeyin herbir klavye darbesinde ekran gidip geliyor uyumsuz dahaca...

lippincoat

Üye
metin tahmini özelliği kapansa çok uyumlu güzel bir q klavye ama metin tahmini yaparken ekranın gidip gelmesi kullanılmaz hale getiriyor. Nokia nın bu işe el atması gerekiyor. Bu devirde dik qwerty klavye hepsinde var. Ben nokiaya konu ile ilgili defalarca mail attım ancak maalesef herhangi bir gelişme yok. Size tavsiyem Baidu input fena değil ama o da çok stabil değil hiç yoktan iyidir diyelim :)

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
stabil degil mi dha denemedim :D

By_Zw

By_Zw

Üye
metin tahmini özelliği kapansa çok uyumlu güzel bir q klavye ama metin tahmini yaparken ekranın gidip gelmesi kullanılmaz hale getiriyor. Nokia nın bu işe el atması gerekiyor. Bu devirde dik qwerty klavye hepsinde var. Ben nokiaya konu ile ilgili defalarca mail attım ancak maalesef herhangi bir gelişme yok. Size tavsiyem Baidu input fena değil ama o da çok stabil değil hiç yoktan iyidir diyelim :)

Metin tahmini kapanıyor ben kapattım 12@ e basıp ABC yazan yerin yanındaki SLIDEIT yazısını tıklıyosun kapatmak için

lippincoat

Üye
Metin tahmini kapanıyor ben kapattım 12@ e basıp ABC yazan yerin yanındaki SLIDEIT yazısını tıklıyosun kapatmak için
evet hocam bende kapatmıştım ama maalesef ki o ayar sabit kalmıyor. her sefer aynı işlemi uygulamak lazım. bu da büyük zaman kaybı

Rap3g

Üye
ben beğenmedim bazı tuşlara basınca gidip geliyor klavye ama yine de paylaşan arkadaşa teşekkürler

blackbird48

blackbird48

Üye
arkadaşlar tavsiyem sabredin yeni güncellemede stabil klavye var zaten bu tarz deneme uygulamalarla cihaza işkence çektrmeyin

Dream0ver

Üye
swype de çok güzel bence en iyisi o :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt