n8 html5

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kuark2468

Üye
    Konu Sahibi
n8 html5
arkadaşlar çok merak ediyorum bu html5 nasıl bir olay.telefon yapılırken mi özellik olarak ekleniyor.sonradan ekleniyor mu ne işe yarıyor?belle ile birlikte n8'e gelme gibi bir durumu var mı?yoksa n8'de zaten mi var?cevaplarınızı bekliyorum

tempestshine

tempestshine

Üye
n8 s60v3 mü? :ah
Konu yanlış yerde

kuark2468

Üye
    Konu Sahibi
ben s^3 bölümüne açtım s^3 yazılım destek sistem nerede gösteriyor onu bilemiyorum :)

tempestshine

tempestshine

Üye
Anasayfada yeni konular bölümünde :D

Del Rey

Del Rey

Üye
HTML 5 şu: Mesela Flash oyunun var. Bunu açmak için Adobe tarafından hazırlanan tarayıcına uyumlu Flash eklentisi indirmen gerekiyor. HTML 5 ise tarayıcının içinde yer alıyor ve desteklerse HTML 5 ile yazılmış oyun / uygulamaları internet üzerinden Flash oyun gibi gösterir.

• Beğen
Tepkiler: kuark2468
tempestshine

tempestshine

Üye
HTML 5 şu: Mesela Flash oyunun var. Bunu açmak için Adobe tarafından hazırlanan tarayıcına uyumlu Flash eklentisi indirmen gerekiyor. HTML 5 ise tarayıcının içinde yer alıyor ve desteklerse HTML 5 ile yazılmış oyun / uygulamaları internet üzerinden Flash oyun gibi gösterir.

Bende bilmiyordum ne olduğunu.Bilgi için teşekkürler :D

kuark2468

Üye
    Konu Sahibi
:tşk:

----------Eklendi @ 15:48:01 ---------- Yazıldı @ 15:47:45 ----------

peki bu teknoloji n8 in web browserinde mevcut mu değilse hangi tarayıcılarda vardır?

İncİnat

İncİnat

Üye
opera da var bildigim kadarıyla

kuark2468

Üye
    Konu Sahibi
mobile de var diye duymuştum bende ama nokia web browser da da olsa fena olmaz :D

----------Eklendi 04.02.2012 @ 00:26:28 ---------- Yazıldı 03.02.2012 @ 23:17:16 ----------

opera mobile yani :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt