N8 harici cihazlarda eski versiyona dönme işlemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
N8 harici cihazlarda eski versiyona dönme işlemi
Anna çıktığı gün C6.01 cihaza anna'yı yüklemiştim. Peder nedense anna yı beğenmedi. :) Eski sürüme geri dönmek istedi. Bende durumu öğrenmek için Nokia Shop'a gittim. N8 haricinde ne yazık ki bildiğimiz üzere geri dönüş olmadığını söylediler. Ancak çok yakın bir zaman da tüm cihazlar için artık geri dönüş mümkün olacakmış. Anna ve belle yi beğenmeyenler istediği sisteme kolayca geçiş yapabileceklermiş.. Bunun üzerinde çalışıyorlarmış.

Bakalım artık hayırlısı.. Bilmeyen arkadaşlara duyurulur..

serkanet

Üye
flash atma ile ilgili bilgin varsa telefon ne olursa olsun geri dönderebilirsin son çare dead phone yapar telefonu öldürürsün sonra v14 ü flashlarsın geri

SilentOne

SilentOne

Üye
zaten bn ole yapıyorum once down rage ondan sonra pr 1.0 daha sonra pr 1.2 ama bunu yaprken 30 dk aralıklı yap romu yakabilirsin

spartuas

spartuas

Üye
zaten bn ole yapıyorum once down rage ondan sonra pr 1.0 daha sonra pr 1.2 ama bunu yaprken 30 dk aralıklı yap romu yakabilirsin
bilgisayar değil ki bu rom yansın. Bilgisayarda yansaydı çıkarıp kaynaklıyoduk. Telde öyle bişi yok :D

SilentOne

SilentOne

Üye
telefonda rom yok deme hacı n8-c7-c6-01 de 1 gb rom var

cross_fire

Üye
bisey sormak istiyorum bende e7 var eski versiyona donmem lazim hangi versiyinu downgrade yapmam lazim

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
konu sahibinin istegi uzere :locked: iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt