N8 haklemede telefonum gitti acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baymizol

Üye
    Konu Sahibi
N8 haklemede telefonum gitti acil yardım
Yönergelerinizi takip ettim. Flaşlama işleminde yazma işi bitiyor sonra telefonla bağlantı kesildi diyor. Telefon güme gitti... Kurtarma operasyonunda da aynı hatayı veriyor. Ne olur yardım.

matrax-0052

Üye
Hard format atın düzelir....Ses kısma + Kamera + Menü ve güç düğmesine aynı anda basın ve basılı tutun nokia yazısını görene kadar bekleyin.. ve bırakın..

fireman87

fireman87

Üye
Birde *#7370#'yi deneyin..

baymizol

Üye
    Konu Sahibi
hepsini denedim olmadı... başka çözüm...ekran gelmiyor

----------Eklendi @ 16:36:32 ---------- Yazıldı @ 16:33:26 ----------

makul bir çözüm önerecek yokmu...ekranda tık yak... basıyorum titreyene kadar...yine yok..simsiyah ekran

matrax-0052

Üye
Nokia oviylemi update yapıyordunuz yoksa phoenix falanmı?Ayrıca tele eski versiyon atmaya kalmadınız değilmi eğer eski versiyon attıysanız işte o zaman gitti tel hiçbir şekilde düzeltilemez..Serviste düzeltemiyor.Ama bunu yapmadıysanız mutlaka geri düzeltilebilir panik yapmayın yeniden yazılım atmayı deneyin.

baymizol

Üye
    Konu Sahibi
foenixle...ile yaptım. cw yazılıp bitince... telefonla irtibat için geriye sayıp hata veriyor. kurtarmada da aynı şey. ne olur yardım

----------Eklendi @ 16:46:11 ---------- Yazıldı @ 16:39:46 ----------

yazılım atamıyoru... yüklemede yarıda bırakıyor...işlem bitmiyor. cw den sonra telefonla irtibat kesiliyor,

baymizol

Üye
    Konu Sahibi
üzgünün usb siz kurtarmayı da kabul etmiyor.. tek sorum cw işlemi bitince telefonla bağlantıyı koparıyor

kraldost

kraldost

Üye
sevgili dostum öncelikle geçmiş olsun durumuna müdahil olmam çok zor anlattığına göre usb giriş bordunu bloke etmiş gibi bana geldi
bu durum ancak bir teknik servise gidip box yardımı ile düzeltilebilir garanti dışı kalmas ama garanti servisine gidersen garanti dışıına kayıt yaparlar seni
Allah yardımcın olsun

ahmet147

Üye
dostum phoneixle fw atarken bağlantı istediğinde şarj aletini telefona tak o zaman telefonu görüyor. cevabını bekliyorum.

kartal334

kartal334

Üye
yazılım atarken benzer bi sorunla karşılaşmıştım, eğer problemin yazılımla alakalı değilse usb portları bloke olmuş olabilir, KVK ya değilde güvenilir bi telefoncuya götür yani teknik servise , orada hallederler ama ne kadar tutar bişey söyleyemem.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek isterim bende sizin gibi telefonu çökerttim sonuç olarak servise gönder bende font yükledim e ye tel açınca nokia yazıyor ama açılmıyordu servis yapmış şimdi kargoda ücret 0

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
Yönergelerinizi takip ettim. Flaşlama işleminde yazma işi bitiyor sonra telefonla bağlantı kesildi diyor. Telefon güme gitti... Kurtarma operasyonunda da aynı hatayı veriyor. Ne olur yardım.

arkadasim hard format atarken power yani acma kapama dugmesini 1 titreyince birakicaksin basili tutarsan 12 saniye sonra tekrar kapatir.bilgine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt