Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N8 hakkında bir sorum var.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
byred55
Üye
Konu Sahibi
N8 hakkında bir sorum var.
Beyler bır sorum var n8 ım var ve anna guncellemesını buna yuklemedım sizce yuklemelımıyım yoksa belle yı mı beklemelıyım ? hanı sarj vs eksıklıkler bundada mevcutmudur ?
Esendağlı
Üye
Tavsiyem bütün güncellemeleri yapmandır,Anna güncellemesini yapabileceğin gibi istersen(biliyorsan)belleyi(sızıntı)bile bizler gibi yükleyip kullanabilirsin.
hocam benım telefonda reset cozumu yok ben onu sarj metodu ıle hallettım fakat hangı uygulamaları kapatmam gerek yanı sımdıki kaliteyi düşürecekse bunun ne anlamı var. hem buna ragmen yıne kullanım suresınce kısalma varmı ?
hocam benım telefonda reset cozumu yok ben onu sarj metodu ıle hallettım fakat hangı uygulamaları kapatmam gerek yanı sımdıki kaliteyi düşürecekse bunun ne anlamı var. hem buna ragmen yıne kullanım suresınce kısalma varmı ?
bu yaptığın ayarlarla her hangi bir kalite düşüşü olmuyor sadece kullanmadığımız açık uygulamaları kapatıyoruz annayı ilk yüklediyimde sabah şarjdan çıkartıyordu 08:30 civarı akşam eve gelenekadar telefon kapanıyordu 19:00 civarı üstelik kurcalamıyordum bile şarj yetmiyor diye şimdi sabahtan akşama kadar internetdeyim 48 saatten fazla gidiyor
bu yaptığın ayarlarla her hangi bir kalite düşüşü olmuyor sadece kullanmadığımız açık uygulamaları kapatıyoruz annayı ilk yüklediyimde sabah şarjdan çıkartıyordu 08:30 civarı akşam eve gelenekadar telefon kapanıyordu 19:00 civarı üstelik kurcalamıyordum bile şarj yetmiyor diye şimdi sabahtan akşama kadar internetdeyim 48 saatten fazla gidiyor